Obavijesti

News

Komentari 99

Od jutra već toplo: U Slavoniji će biti i do 32, sutra nevrijeme

Od jutra već toplo: U Slavoniji će biti i do 32, sutra nevrijeme
8

U utorak će u cijeloj zemlji biti vruće, pogotovo u unutrašnjosti. Pred kraj srijede očekuje se promjena vremena, a od četvrtka i temperature primjerenije svibnju

VIDEO

Iako je tek početak svibnja, cijelu Hrvatsku u utorak i srijedu očekuju paklene vrućine, primjerene ljetnim mjesecima. Prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda najavila je sunčano i iznadprosječno toplo vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 00:31

Najtoplije će biti na istoku zemlje gdje bi se temperature mogle popeti do čak 32 stupnja Celzija , a najugodnije bit će na krajnjem jugu te na sjevernom Jadranu s dnevnim temperaturama do 24 stupnja.

Središnja Hrvatska grijat će se na 29 stupnjeva, a Lika i Gorski kotar na 25.

Već su i jutarnje temperature bile poprilično visoke pa je tako u 8 sati u Komiži, Hvaru i Dubrovniku izmjereno 22 stupnja , a za dva stupnja hladnije bilo je u Zagrebu, Šibeniku i Varaždinu. Među najsvježijima bio je Pazin s 13 te Zavižan s 12 stupnja Celzija.

Slično se vrijeme očekuje i veći dio srijede, a kasno poslijepodne i navečer u unutrašnjosti, a tijekom noći na Jadranu, uz porast naoblake mjestimice se očekuje kiša te pljuskovi i grmljavina. U unutrašnjosti je lokalno moguće i izraženije grmljavinsko nevrijeme , osobito u sjeverozapadnim i istočnim predjelima.

Od četvrtka temperature će ipak biti primjerenije svibnju, a kretat će se između 21 i 25 stupnja Celzija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.