Obavijesti

News

Komentari 95

Pas dva dana proveo na brodu: Nije mu se svidio pa ga ostavio

Pas dva dana proveo na brodu: Nije mu se svidio pa ga ostavio
1

Vlasnik je poslao kupcu psa iz Splita na Hvar trajektom. Kupac je prvi dan zaboravio doći po psa, a drugi dan ga nije uzeo jer mu se nije svidio, već ga je poslao natrag u Split

VIDEO

Netko je u Splitu u utorak poslijepodne ostavio psa vezanog na palubi broda. Posada kaže da o tomu nije znala ništa, ali su putnici primijetili da je nesretna životinja bez vlasnika.

Pas nepoznatog vlasnika vozao se tako puna dva dana na trajektu Tin Ujević od Splita do Starog Grada na Hvaru i natrag. Njegove fotografije počele su kružiti društvenim mrežama, a zgroženi ljudi apelirali su jedni na druge da netko pomogne nedužnom biću.

Pas je bio vezan komadom obične špage, a ispod njega je bio samo komad kartona. Gladan, žedan i prestrašen lajao je i zavijao, a nikoga nije bilo da brine o njemu. U Starom Gradu po psa nije došao nitko, pa se napuštena životinja navečer brodom vratila u Split. Ni u Splitu ga nitko nije preuzeo pa je pas i prenoćio na Tinu Ujeviću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posada je tek tada shvatila da je životinja napuštena pa su ga nahranili i pobrinuli se za njega.

U srijedu ujutro brod je ponovno kretao za Hvar, a članovi posade nekako su doznali da je na otoku osoba koja bi trebala psa preuzeti. I doista, pojavio se čovjek koji ga je, čini se, trebao kupiti od “vlasnika”, onog koji ga je ostavio na brodu. Posadi je čovjek s otoka Hvara navodno rekao da je dan ranije zaboravio jadnu životinju pokupiti s broda.

No na kraju ga bešćutnik nije uzeo ni u srijedu. Rekao je članovima posade da mu se pas ne sviđa i da ga neće uzeti, pa je lajavac, koji se ni kriv ni dužan našao u ovoj tužnoj avanturi, opet zaplovio prema Splitu. Brod je u splitsku luku uplovio u srijedu u 13. 20, a prijatelj prvotnog vlasnika došao je po četveronošca u 14.10, dvadeset minuta prije novog polaska za Hvar.

Tako je pas završio svoju nesretnu dvodnevnu putešestviju na Tinu Ujeviću, a možemo se samo nadati da će se njegov vlasnik u budućnosti bolje odnositi prema njemu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a