Obavijesti

News

Komentari 362

Pernar, Sinčić i Palfi danas idu ponovno osnivati novu stranku

Pernar, Sinčić i Palfi danas idu ponovno osnivati novu stranku
1

Panični pokušaji osnivanja nove stranke su navodno povezani s policijskom istragom koja već traje jer su prijavljeni da su falsificiranim potpisima preuzeli vlast u Živom zidu

VIDEO

Ivan Sinčić, Ivan Pernar i Vladimira Palfi ne odustaju. Danas će probati drugi puta probati osnovati stranku koja bi naslijedila već postojeću stranku Živi zid koju su osnovali.

Panični pokušaji osnivanja nove stranke su navodno povezani s policijskom istragom koja već traje jer su prijavljeni da su falsificiranim potpisima preuzeli vlast u Živom zidu.

Upravo iz tog razloga su protivnici aktualnog vodstva pokušali osnovati svoj Živi zid. Ministarstvo uprave ih je odbilo i u obrazloženju navelo da smatra aktualno vodstvo legitimnim dok ne ne završe istrage.

Novopečeni zastupnici Sinčić, Pernar i Palfi su također pokušali osnovati svoju stranku "Živi zid Ivan Sinčić".

Ministarstvo uprave je i njih odbilo i pojasnilo da bi time zbunili javnost jer je ime previše slično postojećoj stranci Živi zid. U stranci je pravni kaos jer ih je jedan od supredsjednika, Hrvoje Runtić napustio. Nemaju niti dovoljno predstavnika u Glavnom odboru koji je jedini ovlašten donositi odluke.

Pokušali smo od Pernara i Sinčića doznati i razloge zašto opet osnivaju stranku i čuti njihovu stranu priče. Sinčić nam se nije javio, a Pernar nije htio razgovarati.

- To nije javna informacija, to je interna stvar - rekao je Pernar i nije prihvatio argumente da su oni saborski zastupnici i da javno djeluju u političkom prostoru.

Treba napomenuti da stranke u Saboru dobivaju novac za svoj rad po svakoj zastupnici ili zastupniku. Za četiri zastupnika bi trebali godišnje dobivati oko milijun kuna. Novac dobiva ona stranka u kojoj su zastupnici u trenutku konstituiranja Sabora koje je najavljeno u petak. To je trenutačno aktualni Živi zid, ali kako smo napomenuli, zavisno od policijske istrage, može se dogoditi da trojac izgubi kontrolu nad tom strankom.

Prema našim informacijama, osnivačka sastanak za novu stranku zakazan u prostorijama Živog zida u Petrinjskoj 73 u 17 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 362
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa