Obavijesti

Promo sadržaj

Pobjegnite od stresa - dođite u Daruvarske toplice!

Pobjegnite od stresa - dođite u Daruvarske toplice!
9

Iskoristite akcijsku ponudu: 3 dana/2 noći puni pansion od 660 kn po osobi i priuštite si opuštanje u wellness-spa oazi Daruvarskih toplica

Kako bi tijelo vratili u dobru formu, potreban mu je odmak od svakodnevnog stresa i rješavanje nagomilanih otrovnih tvari koje svakodnevno unosimo u organizam.

Želite li tijelu vratiti izgubljenu energiju, poboljšajte svoje prehrambene navike uz savjete nutricionista te pokrenite svoje tijelo kroz razne sportsko- rekreacijske sadržaje Daruvarskih toplica!

Svakodnevni stres zamijenite opuštanjem u ugodnom ambijentu Daruvarskih toplica i priuštite svome tijelu vrhunsku njegu, zasluženi odmor i relaksaciju uz raznovrsne tretmane i masaže.

Beautiful young woman in spa

Korištenjem sauna, pomoći ćete tijelu u detoksikaciji, vježbanjem u vrhunski opremljenom fitness centru učvrstiti ćete mišićnu masu, a plivanjem  u bazenima s ljekovitom termalnom vodom poboljšati ćete opće stanje organizme te smanjiti upalne procese u tijelu.

Wellness tretmani njege lica i tijela, detoksikacije, mršavljenja, te sofisticirani anticelulitni tretmani provode se na bazi fanga - ljekovitog mineralnog blata, termalne vode i morskih elemenata, što jamči odlične rezultate!

Uz primjenu poznate daruvarske ljekovite termalne vode i mineralnog blata – fanga, Daruvarske toplice provode wellness-spa programe, programe detoksikacije i mršavljenja, rehabilitacijske programe liječenja lokomotornog sustava i sportskih ozljeda, kao i program pomoći liječenju neplodnosti. Na površini od 1800 četvornih metara nalaze se dva otvorena i zatvorena bazena, finska i infracrvena sauna, parna kupelj, jacuzzi, aromaterapija, solarij, te svijet masaža.

Daruvarske toplice su visoko pozicioniran i suvremeno oblikovan centar očuvanja zdravlja savršeno uklopljen u prirodu, u srcu jedinstvenog povijesnog pejzažnog perivoja, na samim izvorima ljekovite termalne vode. Zato su ga stari Rimljani nazivali „Mjestom po mjeri čovjeka“.

Svakako posjetite Daruvarske toplice i uvjerite se zašto su ovo poznato lječilište i stari Rimljani jednostavno obožavali!

 

Za više informacija obratite se s povjerenjem na:

Daruvarske toplice, Julijev park 1, 43500 Daruvar,

tel. 043/623 632, 623 623, fax.043/331455, www.daruvarske-toplice.hr,

E-mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!