Obavijesti

News

Komentari 370

Kraj potrage: Uhićen je mladić osumnjičen za smrt roditelja

Kraj potrage: Uhićen je mladić osumnjičen za smrt roditelja
29

Policija je u nedjelju poslijepodne uhitila mladića kojeg sumnjiče za smrt roditelja. Jutros je u kuću u Čistoj Velikoj nađeno tijelo specijalca, a u poslijepodnevnim satima i tijelo žene

VIDEO

Policija je u nedjelju poslijepodne, nakon cjelodnevne potrage, na području Tribunja uhitila mladića (18) kojeg sumnjiče za smrt roditelja u Čistoj Velikoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uhićen je mladić osumnjičen za smrt roditelja! Reporter: Hrvoslav Pavić Više na http://bit.ly/2o6zeHH

Posted by 24sata on Sunday, March 26, 2017

U automobilu našli tijelo mrtve žene

Na širem području Čiste Velike kod Stankovaca u nedjelju oko 16.20 sati u vozilu je pronađeno mrtvo tijelo žene, priopćeno je iz šibenske policije, a za sada ne potvrđuju je li pronađena mrtva žena supruga 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije, koji je pronađen jutros mrtav u obiteljskoj kući u Čistoj Velikoj.

Okolnosti tog događaja još se utvrđuju.

Vozilo u kojem je mrtva žena pronađena nije Mercedes E klase, za kojim je policija tragala.

Traži se crni Mercedes

Policija je mešto ranije pozvala sve građane da prijave u najbližu policijsku postaju ako vide Mercedes, E klase, registracijskih oznaka ŠI 611 FR koji se povezuje s današnjim krvavim događajima.

"Obzirom da se osobni automobil Mercedes, E klase, registracijskih oznaka ŠI 611 FR dovodi u vezu s današnjim događajem u Čistoj Velikoj, pozivamo građane ukoliko uoče ovo vozilo da o tome obavijeste policiju na broj 192, mail adresu policija@mup.hr ili u najbližoj Policijskoj postaji", priopćeno je iz policije.

Policija u cijeloj Hrvatskoj tragala je za odbjeglim mladićem. Policijske kontrole bile su pojačane na svim ulazima i izlazima s autoceste.

Sin ubio oca specijalca?

Podsjetimo, šibenska policija u nedjelju ujutro u 11.16 sati zaprimila je dojavu da je u obiteljskoj kući u Čistoj Velikoj pronađen mrtav muškarac te da u blizini mjesta događaja ima krvi, rekla je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Kako doznajemo u policiji, riječ je od 45-godišnjem muškarcu, pripadniku Specijalne jedinice Policije Split.

Očevid u Čistoj Velikoj je u tijeku, a sve okolnosti tog događaja utvrdit će se kad policija završi istragu, dodala je glasnogovornica Kosor.

"Okolnosti smrti se još uvijek utvrđuju očevidom te se poduzimaju i sve druge mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj događaj", priopćeno je iz policije. 

Od mještana Čiste Velike neslužbeno se doznaje da je moguće da se radi o ubojstvu u koje je navodno umiješan 18-godišnji mladić.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 370
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.