Obavijesti

News

Komentari 84

Posrednik: Milijan Brkić jedini može osigurati mir u HDZ-u

Posrednik: Milijan Brkić jedini može osigurati mir u HDZ-u
1

Desno krilo u stranci nastavlja pritiskati Andreja Plenkovića. On još nema snage osigurati mir. Posredovati bi mogao Milijan Brkić koji je dobar sa svima

VIDEO

Čini se da je Andrej Plenković sve dogovorio s Mostom, iako ima i onih koji poručuju da “još nije gotovo”. No, predsjedniku HDZ-a tek predstoje napetosti unutar stranačkih redova.

Desno krilo HDZ-a, za koje će nagađa da u Saboru imati deset svojih ljudi, nastavlja pritiskati Plenkovića. Traže posebne uvjete za svoga lidera Zlatka Hasanbegovića, kao i još neke ustupke. U tome, kako piše tjednik Express, imaju podršku i nekih braniteljskih udruga.

- S druge strane. Plenković i njegovi najbliži suradnici nemaju snage ni odlučnosti da si osiguraju mir u stranci - kazuje nam sugovornik iz HDZ-a. Tu bi im, tvrdi, kao posrednik mogao pomoći Milijan Brkić koji sa svim grupama u HDZ-u ima solidne odnose i jedan je od rijetkih, ako ne i jedini, koji bi mogao nagovoriti desnu struju stranke da ne izaziva potrese i da surađuje s predsjednikom. Brkić je već “zadužio” Plenkovića organizirajući stranačko članstvo da mu na zadnjim izborima za predsjednika HDZ-a podari veću potporu od one koju je nekoliko mjeseci prije njega dobio Tomislav Karamarko. Plenković, doznajemo, još ne vjeruje u odanost Milijana Brkića, pa se zasad više oslanja na birokrate poput Gordana Jandrokovića.

Sve detalje onoga što se nakon sastavljanja Vlade priprema u vodećoj stranci otkriva tjednik Express koji je od petka na kioscima.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.