Obavijesti

News

Komentari 37

Požar u 'Cvjetnom': I dalje se bore za život ozlijeđene žene

Požar u 'Cvjetnom': I dalje se bore za život ozlijeđene žene
6

Izgorenim sobama ne može se prići bez pratnje policije. Još se ne zna točan uzrok požara. Jedino što je poznato jest da je do požara došlo u čajnoj kuhinji na drugom katu 4. paviljona

VIDEO

Studentima koji su živjeli u paviljonu broj 4 u Studentskom domu 'Cvjetno naselje' u Zagrebu, koji je u srijedu planuo, osiguran je smještaj. Kako se doznaje, pet soba je izgorjelo do temelja, a 11 ih je oštećeno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, starija žena (77) teško je ozlijeđena i zadržana u KBC-u Sestara milosrdnica, gdje se liječnici i dalje bore za njezin život. Na nju je, tijekom intervencije, naletjelo vatrogasno vozilo dok se kretalo unatrag.

Kako se doznaje, gospođa je u vrlo teškom stanju, amputirano joj je stopalo, ali ima teške ozljede i druge noge, zdjelice i glave. Stanje joj je neizvjesno.

Također, u požaru su dva studenta lakše ozlijeđena zbog udisanja dima i posjeklina u gašenju požara.

Inače, nitko od studenata nije čuo požarni alarm. U četvrtak su raspoređeni su po ostalim paviljonima te po drugim domovima.

Uprava doma javila je studentima da se mogu javiti drugim domovima ako u Cvjetnom nema mjesta.

Izgorenim sobama ne može se prići bez pratnje policije. Još se ne zna točan uzrok požara. Jedino što je poznato jest da je do požara došlo u čajnoj kuhinji na drugom katu paviljona koji se onda proširio.

Student iz Cvjetnog naselja Tvrtko Pleić obavještava kolege kako očevid još uvijek traje, a studenti kojima sobe nisu oštećene moći će se vratiti danas u toku dana. Studentski Odbor će objaviti točne informacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.