Obavijesti

News

Komentari 502

Predsjednici pozlilo na misi za domovinu, otišla iz katedrale

Predsjednici pozlilo na misi za domovinu, otišla iz katedrale
15

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović bila je na misi za domovinu u zagrebačkoj katedrali gdje joj je u jednom trenu pozlilo. Ispratilo ju je osiguranje, ali u crkvu se nije vraitla

VIDEO

Predsjednici Kolindi Grabar Kitarović pozlilo je tijekom mise za domovinu u zagrebačkoj katedrali te je napustila crkvu. 

Iz crkve ju je ispratilo osiguranje, a glasnogovornik Ureda predsjednice rekao je da je to vjerojatno zbog problema s vratom i dodao da je predsjednici sada dobro. 

Hrvatska slavi Dan državnosti: Državni vrh okupio se u zagrebačkoj Katedrali na misi za domovinu Reporterka: Nikol Zagorac

Posted by 24sata on 25. lipnja 2017

Iz izvora bliskog predsjednici doznajemo kako je osjetila slabost te se radilo o trenutnoj iscrpljenosti kojoj je pridonijela i vrućina. Predsjednica je zato odlučila popodne odmoriti, otkazati posjet Islamskom centru koji je trebao biti u 14 sati, dok će prijem u povodu Dana državnosti po planu biti u 18,30 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Izjava predsjednice uoči mise za domovinu u katedrali

Pokretanje videa...

00:28

Prije nekoliko dana objavljeno je kako zbog bolova i problema s vratnom kralježnicom, predsjednica mora na intenzivnu fizikalnu terapiju. S terapijom će početi već u ponedjeljak u jednoj hrvatskoj klinici, ali nisu nam htjeli otkriti u kojoj. 

Na misi se okupio cijeli državni vrh, premijer Plenković uz čestitku je rekao da je sada pred nama ispunjavanje ciljeva koji će ići za većom kvalitetom života naših ljudi, novim poslovima. 

- Ključna je i stabilnost javnih financija, održivost, to je politika koju trenutno vodimo i to su temeljne zadaće Vlade i na tome ćemo ustrajati - rekao je. 

Predsjednica je u svojoj poruci rekla kako želi da ovaj dan provedemo u pijetetu prema prošlosti i s optimističnim pogledom u budućnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 502
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u