Obavijesti

News

Komentari 244

Predstojnik premijerova ureda vrijeđao policajce i prijetio im?

Predstojnik premijerova ureda vrijeđao policajce i prijetio im?
1

Tomislav Saucha navodno je policajcima prijetio ministrom Rankom Ostojićem i glavnim ravnateljem policije Vladom Dominićem, rekavši da s njima ispija kave

VIDEO

Nekoliko sati nakon završetka druge utrke Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu i par ispijenih čašica, predstojnik Ureda premijera Tomislav Saucha navodno je izvrijeđao interventne policajce.

Prema pričama, Milanovićev predstojnik Ureda interventnim policajcima navodno je prijetio ministrom Rankom Ostojićem i glavnim ravnateljem policije Vladom Dominićem, odnosno činjenicom da s njima svakodnevno ispija kave. Prema neslužbenim pričama, ubrzo nakon incidenta osiguranje je navodno udaljilo policajce na koje se okomio Saucha.

- Vezano uz vaš upit, izvješćujemo vas da smo temeljem izvješća policijskih službenika raspoređenih na poslovima osiguranja na utrci Svjetskog kupa na Sljemenu upoznati s događajem u kojem je jedan od sudionika gospodin Tomislav Saucha. Kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice daljnje postupanje preuzela je Služba za unutarnju kontrolu Ministarstva unutarnjih poslova. S obzirom na tu činjenicu ne možemo iznositi niti komentirati detaljnija saznanja o događaju kojima trenutačno raspolažemo kako ne bi utjecali na ishod nalaza Službe za unutarnju kontrolu - navode u dopisu djelatnici Odnosa s javnošću Ravnateljstva policije.

Jesu li neslužbene priče točne pokušali smo doznati i od Tomislava Sauche. No, do njegove strane priče sa Sljemena nismo uspjeli doći jer predstojnik Milanovićevog kabineta nije odgovarao na telefonske pozive. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Budući da nemamo provjerenih informacija o navodnom događaju na Sljemenu koji se povezuje s gospodinom Sauchom, ne možemo navodni događaj ni komentirati - rekao nam je glasnogovornik Vlade Nikola Jelić.

Funkciju na kojoj je došao nakon što je Kukuriku koalicija osvojila vlast, Tomislav Saucha može zahvaliti prijateljstvom sa šefom SDP-a i premijerom Zoranom Milanovićem koji prema njemu ima veliko povjerenje. Prije nego li su zasjeli u Banske dvore Milanović se rado savjetovao sa Sauchom. Obojica su pravnici, građanski odgojeni, a prema ranijem pisanju medija Tomislav Saucha, baš kao i njegov šef, rado citira latinske izreke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 244
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer