Obavijesti

News

Komentari 55

Prijatelji uz silovatelje: 'Mala ku** je htjela njihov novac!'

Prijatelji uz silovatelje: 'Mala ku** je htjela njihov novac!'
1

Prijatelji Australaca koji su platili 20.000 eura kako bi izbjegli odlazak u zatvor zbog silovanja Norvežanke u Hrvatskoj, stali su u njihovu obranu nazivajući djevojku malom ku**m" i kur***

VIDEO

Prijatelji trojice Australaca koji su platili 20.000 eura kako bi izbjegli odlazak u zatvor zbog silovanja Norvežanke tijekom odmora u Hrvatskoj, stali su u njihovu obranu nazivajući djevojku malom ku**m" i "kur***.

Dylan Djohan (23), Ashwin Kumar (23) i Waleed Latif (21) osuđeni su na godinu dana zatvora, ali su uvjetno pušteni uz rok kušnje od pet godina. Naime, priznali su krivnju i djevojci (17) koju su ljetos silovali u Splitu pristali su platiti 20.000 eura. Da nije bilo te nagodbe, koja nije provediva u Australiji ako počine isti zločin, trojac je mogao provesti 15 godina iza rešetaka, piše Herald Sun.

Trojac se 3.veljače vratio u Melbourne nakon što su proveli sedam mjeseci u Hrvatskoj čekajući suđenje. Odmah su izbrisali svoje profile na društvenim mrežama, a prijatelji su stali u obranu silovatelja navodeći da je žrtva htjela izvući novac od Australaca.

- Nisu to učinili....ovo je bila izravna iznuda. Ta mala ku** je samo željela njihov novac - napisao je jedan od prijatelja osuđenog trojca, piše Daily Mail Australia.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugom postu na Facebooku tinejdžericu nazivaju kur***, javlja Herald Sun.

-  Čudno je kako nitko nije ništa vidio ni čuo. Kur** je lagala da ima 17, iskamčila je isplatu novca, većina žrtava ima ozljede na tijelu ili su ubijene, a ništa od toga se nije dogodilo. Točno je znala u što se upušta. U pitanju je iznuda. #jasamuzedečke - piše u jednoj objavi.

 

Trojac je u Split došao početkom srpnja, na festival Ultra, a silovanje se dogodilo 16. srpnja u baru na Bačvicama.  Mladići su pili u klubu na plaži. Kako stoji u optužnici, dogovorili su se da će silovati djevojku, nakon čega ih je jedan od njih odvukao u zahod, a drugi su ga slijedili. Liječnički nalaz pokazao je da je došlo do spolnog odnosa, ali dvojica mladića tvrdili su da je djevojka pristala na seks, dok je treći tvrdio da uopće nije umiješan. Tužba navodno nije bila dovoljno čvrsta – djevojka je pila s muškarcima prije napada, iskazi svjedoka većinom su podržali tvrdnje mladića, a osoblje i zaštitari nisu prijavili incident te noći.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina