Obavijesti

News

Buzz Sneaker Station traži najstarije Nike tenisice

Buzz Sneaker Station traži najstarije Nike tenisice
8

Od malih nogu obožavaš Nike i u ormaru još uvijek čuvaš svoj prvi model? Pohvali se i pokaži da su baš tvoje najstarije te osvoji nove Nike tenisice po svom izboru

Još uvijek čuvaš svoje prve Nike tenisice ili skrivaš onaj najdraži stari par? Ako je tako – tražimo baš tebe! Osiguraj svoje mjesto na eventu, zgrabi svoje omiljene Nike tenisice i dođi u Buzz Sneaker Station 09.07. u 17h , jer možda su baš tvoje najstarije u Hrvatskoj! Osvoji novi par tenisica po svom izboru i uživaj u druženju s najvećim sneaker kolekcionarima u Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

Jednostavno, sve što trebaš jest:

  • Klikni going na Buzz event i donesi svoje najstarije Nike tenisice u Sneaker Station u Arenu 09.07.2016 u 17h, jer samo prijavljeni će moći ući na event!
  • Ili nam pošalji fotografiju na Buzz Facebook/Instagram svojih najstarijih Nike tenisica do 07.07., napiši ako znaš koje su godine kupljene.
  • Kod objave koristi hashtagove #buzzhr #buzznike #buzzoldiebutgoldie. Ne zaboravi staviti fotku na public!

Prijavom na event sudjeluješ u nagradnom natječaju i imati ćeš priliku družiti se s poznatim sneaker headovima. Čekaju te mnoga druga iznenađenja!

Pripremi svoje Nike tenisice jer vidimo se 9.7. u 17h Buzz Sneaker Stationu u Areni Zagreb

Super nagrade čekaju na tebe

Ako su baš tvoje Nikeice odabrane kao najstarije, Buzz Hrvatska ti daruje nove Nike tenisice po tvom izboru. Vlasnik ili vlasnica drugih najstarijih tenisica odabire majicu po izboru u Buzz Sneaker Stationu, a treće najstarije, New Era kapu.

Druženje s najvećim sneaker kolekcionarima u državi

Želiš se družiti s najvećim sneaker ljubiteljima i provjeriti sve trendove u svijetu tenisica, samom prijavom na ovaj natječaj i slanjem fotke, osvajaš poziv na ekskluzivan event u Buzz Sneaker Stationu u Areni Zagreb.

Tamo će se 9.7.2016. u 17h održati odabir najstarijih Nike tenisica i druženje s najvećim ljubiteljima i kolekcionarima tenisica u državi. Stručni žiri koji uključuje najpoznatije sneaker headove, na licu mjesta pregledat će sve prijavljene tenisice te odabrati one najstarije

  • Pripremi svoje Nike tenisice, vidimo se 9.7. u 17h u Buzz Sneaker Stationu u Areni Zagreb.

Provjeri sve svoje ormare i tavane jer se možda baš kod tebe sakrivaju najstarije Nikeice u Hrvatskoj!

Upoznaj Buzz Sneaker Station

Uvijek ukorak sa svjetskim trendovima te s misijom promocije urbane street style kulture, na Buzz Sneaker Station policama mogu se pronaći vrhunski modeli tenisica i leisurewear komada, čime svim zaljubljenicima u sneaker kulturu Buzz omogućava da svoj osobni stil izraze kroz upečatljive i neobične kombinacije.

Buzz Sneaker Station potraži u Arena Centru u Zagrebu i u Mall of Split, a ponuda je dostupna i na web shopu www.buzzsneakers.hr. Odaberi vrhunsku footwear ponudu svjetskih sportskih i lifestyle brandova kao što su Nike, Adidas, Asics, New Era, New Balance i Converse, te sezonske must have komade uvijek popularnih dukserica i šilterica, koji će sigurno osvojiti srca svih ljubitelja street style mode. Sve novosti prati na Facebooku i Instagramu.

Pripremi svoje Nike tenisice jer vidimo se 9.7. u Buzz Sneaker Stationu u Areni Zagreb.

Pravila nagradnog natječaja možete vidjeti OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela