Obavijesti

News

Komentari 33

Profesor umro na maturalnoj zabavi: Samo se srušio na pod

Mihad Cikotić iz Žepča u BiH bio je dijabetičar i nije pio alkohol. Na proslavi mu je pozlilo, te je odjednom pao. Pokušali su ga reanimirati, no preminuo je na putu do bolnice

VIDEO

Profesor biologije u Srednjoj mješovitoj školi u Žepču, u BiH, Mihad Cikotić (51), u subotu je sa svojim učenicima slavio završetak njihova školovanja.  U restoranu u kojem je organizirana maturalna zabava profesor, koji je, prema pisanju Dnevnog avaza, bio dijabetičar, nije pio alkohol.

- Bio je drag i dobar profesor. Koliko smo bili sretni što smo završili srednju, pomalo smo bili i tužni zbog rastanka od svojih prijatelja nakon četverogodišnjeg druženja, ali i od nama dragih profesora. Sve je bilo lijepo, veselili smo se i pjevali. Tad je profesoru iznenada pozlilo. Samo se srušio na pod - rekla je maturantica dodavši kako u prvi tren nisu znali što se događa.

- Oni koji su mu bili bliži priskočili su mu u pomoć, a netko od restoranskog osoblja pozvao je Hitnu pomoć. Došli su i pokušavali su ga vratiti u život. Nikako nisu uspijevali, pa su odlučili prevesti ga u bolnicu jer je još davao znakove života. Šokirani onim što smo vidjeli, odmah smo prekinuli zabavu i čekali informacije iz bolnice. Nažalost, vijest je bila tužna da tužnija ne može biti - dodala je učenica.

Večer ranije u Čapljini preminula Nikolina  

Gotovo identičnoj tragediji u BiH svjedočili su i u Čapljini u petak navečer. Nikolina Raič (17), koja je završila turističko-ugostiteljsku školu, krenula je na maturalnu zabavu u mjesni hotel. Nakon što su se okupili, uslijedilo je fotografiranje. Neposredno nakon što se fotografirala, na samom početku večere, Nikolini je odjednom pozlilo te je pala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Profesori i njezini kolege priskočili su joj u pomoć i pokušavali je oživiti. Stigla je i Hitna pomoć, no djevojka je preminula u Domu zdravlja u Čapljini. Navodno je imala problema sa srcem. Njezini prijatelji tvrde da je kao mala zbog toga bila i na operaciji. Šokirana mladež prekinula je zabavu, a od Nikoline su se jučer posljednji put oprostili na mjesnom groblju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1