Obavijesti

News

Komentari 286

Psihički bolesnog mladića su tjerali da spolno opći s kozom

Policajci su na Braču uhitili tri mladića (18, 24 i 26 godina) koji su psihički bolesnog 19-godišnjaka prisilili na spolni odnos s kozom. Obijesni mladići navodno su snimali taj gnjusni čin...

VIDEO

Policajci su na Braču uhitili tri mladića (18, 24 i 26 godina) koji su psihički bolesnog 19-godišnjaka prisilili na spolni odnos s kozom. Obijesni mladići navodno su snimali taj gnjusni čin.

Cijelim Bračem uskoro se proširila priča o nemiloj nastranosti, a iz udruge roditelja za djecu s teškoćama u razvoju rekli su nam  kako nesretni zlostavljani mladić nije član njihove udruge. Nakon kriminalističke istrage tri zlostavljača su privedeni i ispitani su u splitskom Općinskom državnom odvjetništvu. Izrečena im je mjera obveznog redovitog javljanja dežurnom službeniku Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Osumnjičeni mladići su uz kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje dobili i onu za mučenje životinja. Nije im određen istražni zatvor nego mjera opreza, zbog čega se ne smiju približavati mladiću kojeg su zlostavljali prošlog tjedna. Zakon za spolni odnos sa životinjom predviđa kaznu od 10.000 do 30.000 tisuća kuna, a za nasilničko ponašanje može se u zatvor i do pet godina. Inače, u Hrvatskoj do prijedloga Zakona o zaštiti životinja, o kojem je javna rasprava trajala do rujna, nije bila predviđena kazna za spolni odnos čovjeka i životinje.

A Kazneni zakon predviđa da će se onaj tko usmrti životinju bez opravdanog razloga ili je teško zlostavlja, nanosi joj nepotrebne boli ili je izlaže nepotrebnim patnjama, kazniti zatvorom do godine.

Ako se, međutim, tijekom istrage i eventualnog suđenja utvrdi da je to radio iz koristoljublja, kaznit će se zatvorom u trajanju do dvije godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 286
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...