Obavijesti

News

Komentari 120

Radi protiv šefa: Plaća je Miki, ali radi u timu Sandre Švaljek

Radi protiv šefa: Plaća je Miki, ali radi u timu Sandre Švaljek
1

Bandićeva bivša glasnogovornica Martina Šušnjara, koja je zadužena za odnose s medijima u užem izbornom timu Sandre Švaljek, zaposlenica je i dalje Ureda gradonačelnika

VIDEO

Bandićeva bivša glasnogovornica Martina Šušnjara, koja je danas zadužena za odnose s medijima u užem izbornom timu pretedentice za Bandićevo mjesto, nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Sandre Švaljek, zaposlenica je i dalje Ureda gradonačelnika Zagreba i Službe za odnose s medijima.

Otkrio je to ovih dana objavljen popis svih zaposlenika gradske uprave koji je Milan Bandić napravio kao odgovor na optužbe o nepotizmu oko zapošljavanja u Gradskoj upravi. Sandra Švaljek, koja se uz potporu HSLS-a i dalje predstavlja kao nezavisna kandidatkinja, u svojoj kampanji tako koristi i zaposlenike Grada koji de facto radi protiv svog šefa. Šušnjara je, podsjetimo, Bandićeva glasnogovornica postala u svibnju 2014. godine nakon što je pobijedila na javnom natječaju za koji se od prvog dana raspisivanja spekuliralo da je skrojen upravo za nju te je tada dobila plaću od 13.000 kuna.

No nakon što je Bandić završio u zatvoru ona se zbližila s tadašnjom v.d. gradonačelnicom Švaljek, pa je nakon povratka Bandića Švaljek dala ostavku, a umjesto Šušnjare na tu poziciju došla bivša novinarka HRT-a i HDZ-ova glasnogovornica Dajana Antonija Bebek. Šušnjara je ostala u sustavu grada, ali je maknuta iz Ureda gradonačelnika u Službu za informiranje. Kako neslužbeno doznajemo, tamo se trenutno bavi upitima građana oko Gradske uprave. Iz Gradske uprave su nam odbili reći koliki joj je sada koeficijent plaće.

Pročelnik Ureda gradonačelnika grada Zagreba Miro Laco na naš upit kako gledaju na činjenicu da njihova zaposlenica radi u kampanji protiv vlastitog šefa odgovorio je kako “oni u Gradu nemaju nikakvih saznanja o tome da bi ijedan zaposlenik Gradske uprave tijekom radnoga vremena sudjelovao u ičijoj političkoj ili ikakvoj drugoj kampanji”. Podsjetimo, svojedobno je Sandra Švaljek gostujući u emisiji “Pressing” na N1 izjavila kako bi da dobije priliku ona ponovno bila dio tima Milana Bandića i da vrijeme u njegovoj ekipi smatra dragocjenim iskustvom.     

U Holdingu radi osam godinu

Martina Šušnjara (31) bila je zamjenica bivšeg glasnogovornika Zagrebačkog holdinga Dušana Vire. Diplomirana ekonomistica magistrirala je iz područja odnosa s javnošću, a u Holdingu radi već osam godina.

Švaljek je obnašala dužnost gradonačelnice

Sandra Švaljek je bivša ravnateljica Ekonomskog instituta i savjetnica za gospodarstvo bivše premijerke Jadranke Kosor, a obnašala je i dužnost gradonačelnice dok je Milan Bandić bio u Remetincu       

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"