Obavijesti

News

Komentari 135

'Rekla je da me vara i da uzima djecu. Pogodio sam je u glavu'

'Rekla je da me vara i da uzima djecu. Pogodio sam je u glavu'
1

Velika Britanija: Usred svađe Paul Hemming je silovito u glavu pogodio Natalie Hemming imitacijom Fabergeovog jaja koje je 'teško kao kamen'. Nakon ubojstva, prikrio je zločin

VIDEO

Nisam mogao vjerovati da sam to učinio. Samo sam pomislio: 'Sr..., u nevolji sam. Kako ću ovo objasniti djeci?' I tada mi je sinulo da moram prikriti što sam učinio jer sam znao da sam je ubio. Kazao je to Paul Hemming (43) kojem se u Velikoj Britaniji sudi za ubojstvo supruge Natalie Hemming (31).

Hemming je priznao da je ubio svoju suprugu nakon što mu je otkrila da je spavala s drugim muškarcem. Usred svađe u njihovoj kući u Milton Keyesu 1. svibnja, pogodio ju je u glavu s imitacijom  Fabergeovog jaja. Jaje od 9000 kuna, koje je teško kao kamen, pogodilo je Natalie Hemming u glavu nakon čega je pala na stolić u dnevnom boravku. Udarac je bio toliko silovit da je preminula na mjestu, piše Daily Mail

Hemming je tada poroti ispričao kako je odnio njezino tijelo u auto dok je troje djece spavalo na katu kuće. Kazao je da se odvezao 50-ak kilometara dalje u šumovito područje, gdje je skinuo svu odjeći sa supruge i odbacio je u šipražje. Njezino tijelo pronađeno je tri tjedna kasnije. 

Hemming je odmah na početku suđenja priznao ubojstvo bez predumišljaja, kao i da je kriv za sprječavanje zakonitog i dostojanstvenog pokopa žrtve.  Kazao je da je cijelo vrijeme istrage lagao obitelji, prijateljima i policiji. 

Priznao ubojstvo tek na sudu: Bilo me sram

Na pitanje zašto je tek na početku suđenja priznao krivicu kazao je da je bio posramljen zbog toga što je učinio.

- Bilo me sram zbog toga što se dogodilo Natalie. Bio sam jako zbunjen - rekao je Hemming na sudu.

Hemming je ispričao kako su se on i Natalie, koja je imala kćer iz prijašnje veze, upoznali 2007. godine. Par koji je zajedno imao dvoje djece, živjeli su zajedno, no imali su dva kratka perioda razdvojenosti 2010. godine i 2013. godine. 

U prijašnjoj svađi udario ju je s bocom u glavu?

Na sudu se moglo čuti kako je policija zabilježila dva incidenta tijekom njihove devetogodišnje veze, a u jednom je on navodno udario Natalie s bocom u glavu.  

Hemming je rekao na sudu da su tjedan dana prije njezine smrti imali nesuglasice i da se spominjala opcija rastave. Kazao je da mu je ta pomisao slama srce, ali tvrdi da nije bio nasilan prema Natalie prije ubojstva

U noći 30. travnja Natalie je odsjela u hotela sa prijateljem Simonom Dennisom i par je tada spavao po prvi puta. Hemming je kazao da kad se vratio kući idućeg poslijepodneva odmah je znao da nešto nije u redu. Sumnjajući da Natalie ima aferu, čekao je da djeca odu u krevet prije nego se suočio s njom. Hemming je rekao da mu je tada priznala da je provela noć s drugim muškarcem. 

Rekla mi je: Nisi me volio koliko si trebao. Sada me drugi voli

Nakon što su ga u sudnici pitali kako se osjećao kada je saznao da ga je prevarila  s drugim, Hemming je kazao: Osjetio sam paniku da ću je izgubiti'.  

Tvrdi da je Natalie nakon priznanja da ga je prevarila rekla: 'Idem probuditi djecu. Bilo mi je dosta. Imao si svoju šansu'. Također, kazao je kako mu je rekla da ju nije volio koliko ju je trebao voljeti, a da je netko drugi sada tako voli. 

- Bio sam istovremeno zbunjen i uznemiren i nisam htio izgubiti djecu - kazao je Hemming i tvrdi da su se tada počeli naguravati.

- Pokušao sam ju spriječiti da ode gore jer nisam želio da uzme djecu - kazao je.

Odgurnuo ju je, a ona je krenula prema hodniku. Tada je zgrabio Fabergeovo jaje pokraj televizora.

'Zgrabio sam jaje i bacio ga prema njoj. Nisam razmišljao'

- Htio sam prvi izaći iz sobe kako bi je spriječio da ode po djecu. Bacio sam jaje prema njoj. Nisam razmišljao kako jako ću ga baciti. Sve se dogodilo u djeliću sekunde. Prvo sam pomislio da je jaje nije pogodilo, ali onda sam shvatio da je - rekao je Hemming. 

Nakon udarca, Natalie se samo srušila na stolić. Na pitanje što mu se motalo po glavi u momentu bacanja jaja prema njezinoj glavi, Hemming je rekao: 'Nemam pojma'. 

Nakon što je Natalie pala, Hemming je odjurio van i iz njezinog auta izvadio dječje autosjedalice kako bi je spriječio da odvede djecu. No, kada se vratio u kuću, Natalie je i dalje ležala na podu i tada je shvatio da je mrtva.

U sudnici je kazao da nije imao namjeru ubiti je.

Dok su djeca spavala, ubacio je njezino tijelo u auto, dovezao se do šumskog područja, skinuo je do gola i vukao za noge sve do šipražja gdje ju je odbacio. 

Suđenje se nastavlja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)