Obavijesti

News

Komentari 164

SDP održao presicu bez svog šefa: "Nekad je manje više..."

SDP održao presicu bez svog šefa: "Nekad je manje više..."
1

SDP je održao u srijedu konferenciju za novinare. Vodio ju je krapinsko-zagorski župan Željko Kolar. Kaže kako je Bernardić na na terenu i daje podršku našim članovima koji su ušli u drugi krug

VIDEO

SDP je u srijedu održao konferenciju za novinare na Iblerovom trgu u Zagrebu bez svojeg šefa Davora Bernardića. Konferenciju je vodio krapinsko-zagorski župan Željko Kolar.

- Konferenciju za novinare vodit ću ja zato jer sam je ja i sazvao. Ne znam što je tu čudno. Uostalom, osim što kao član Glavnog odbora stranke na to imam pravo, ja sam i voditelj nacionalnog izbornog stožera na ovim lokalnim izborima, tako da je sasvim normalno da ja vodim i konferenciju - rekao je Kolar za zagorje.com.  

Kolar je na konferenciji za novinare komentirao navode o raskolu u stranci.  

- Oni kolege koji neće prihvatiti ovaj apel i ovaj poziv stranački ne mogu očekivati našu podršku u budućem razdoblju. Za ovo što sam danas ovdje rekao imam podršku ostalih kolega koji su isto pobijedili u prvom krugu, od župana Komadine, gradonačelnika Novosela i ostalih koji su se pridružili - rekao je Kolar.

Na pitanje gdje je Bernardić, Kolar je rekao: ' Nekad je manje više, predsjednik je na terenu i daje podršku našim članovima koji su ušli u drugi krug, a on će odrediti kad je trenutak kad će se obratiti', prenosi Dnevnik.hr.

Podsjetimo, Mirando Mrsić je u utorak na Facebooku poručio da je rukovodstvo stranke podbacilo te da su izostale konkretne mjere na terenu.

- Iako je predsjednik stranke bio prisutan na terenu - stranci za pobjedu treba daleko više od slikanja i druženja s građanima - napisao je Mrsić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.