Obavijesti

News

Komentari 4

Sedam puta u proteklih deset godina proglasili je najboljom

Sedam puta u proteklih deset godina proglasili je najboljom
1

Domaći biser, Marina Punat, članica Marina Punat Grupe, uvrštena je u top 10 europskih marina što ne čudi jer je sedam puta u proteklih deset godina proglašena najboljom hrvatskom marinom

VIDEO

Dobar glas Marini Punat usidrio se i u svijesti europskih nautičara i moreplovaca. ADAC Marinu Punat svojim članovima preporučuje uz najvišu ocjenu, a i britansko udruženje TYHA (TheYacht Harbour Association) ocijenilo je Marinu Punat s maksimalnih 5 sidara. Bogatom nizu priznanja ova prelijepa marina ove je godine dodala još jedno. Naime, poznati nautički portal Cruisingsea marinu Punat uvrstio u top 10 europskih marina, uz bok velikim marinama poput francuske Port de Plaisance De La Rochelle.

Gatovi izgrađeni na željezničkim tračnicama

Ona je naime po mnogočemu jedinstvena. Kombinacija je izvanrednog geografskog položaja, inovativne gradnje, brige za okoliš, sigurnosti na najvišoj razini i izvrsne popratne ponude. A nalazi se na jedinstvenoj lokaciji.  Dobro je povezana cestovnim prometom, blizu je emitivnim tržištima i ono najvažnije, sagrađena je u prirodno zaštićenoj uvali.
Za nju se veže i zanimljiva graditeljska priča. Naime, gatovi marine izgrađeni su na željezničkim tračnicama, koje su povezane u stabilnu konstrukciju obloženu kvalitetnim drvenim  podnicama. Time je ostvarena pouzdana i ekološki prihvatljiva gradnja koja omogućuje slobodno strujanje morske vode ispod gatova. Stoga i ne čudi podatak da je Marina Punat dobitnica ekološke oznake Plava zastava već 18 godina zaredom!

Marina Punat

Marina Punat izuzetna je i po pitanju sigurnosti. Sigurnost plovila jamči suvremena elektronička oprema za video nadzor, a posebno treba istaknut i Marina Punat Proactive boat care sustav razvijen od strane IT snaga Marine Punat. Radi se o jedinstvenom elektroničkom sustavu brige o brodovima koji jamči detaljnu kontrolu i izvještaje o izvršenim aktivnostima. Za vlasnika plovila znači potpunu bezbrižnost, budući da izvješća o plovilu dobiva mailom na tjednoj bazi, a povijest podataka, stanje računa i ugovor dostupni su mu u samo nekoliko klikova putem internetskih stranica marine. 

Aplikacija Marina Cloud

Od svojih početaka do danas, Marina Punat ne prestaje se razvijati i inovirati. Samo u 2016. svom setu usluga dodala je i plutajući sanitarni objekt u novoj zoni marine, 30 mjesta suhe marine uključujući i novi dry-dock, novouređenu plažu Medane i unaprijeđenu naplatu parkiranja pomoću automatske blagajne. Kako bi se gosti osjećali još sigurnije, nabavljen je i defibrilator. 

Marina Punat

Jedna od najvažnijih novosti je implementacija poslovne aplikacije za upravljanje pod nazivom Marina Cloud, razvijene od strane partnerskog društva Marina Cloud d.o.o. Aplikacija omogućuje online prodaju 24/7, učinkovitije upravljanje procesima prodaje, naplate, ugovaranja i pružanja usluga brige o brodovima, te racionalnije raspolaganje resursima. 

Nije ništa manje važna činjenica da vlasnici plovila imaju mogučnost opustiti se  u ugodnom okruženju. Tu je hotel Kanajt (četiri zvjezdice), 2 restorana i bistro-pizzeria koji nose oznake Kvarner food i Gourmetfood, nautički dućani te dućan za opskrbe plovila hranom tu su kako bi gostima marine sve što trebaju bilo nadohvat ruke.

Marina Punat

Marina Punat je u svakom slučaju dokaz kako se na temeljima domaće brodograditeljske tradicije može izgraditi svijetla budućnost za generacije koje dolaze. Održivo upravljanje, racionalno poslovanje i inovativni pristup u razvijanju ponude jamac su nastavka uspješnog poslovanja na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana –korisnika, zaposlenika, vlasnika ali i cjelokupnog okružja.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21