Obavijesti

News

Komentari 14

Seljaci najavili blokadu cesta, još prohodno kroz Slavoniju

Seljaci najavili  blokadu cesta, još  prohodno kroz Slavoniju
5

Prosvjed seljaka: Na ceste Virovitičko-podravske županije u četvrtak tijekom dana je izašlo 50 traktora, do večeri najavljen dolazak i do 500 poljoprivrednih traktora

VIDEO

Nezadovoljni načinom kako predstavnici pojedinih seljačkih udruga u Hrvatskoj pregovaraju s ministrom Petrom Čobankovićem, kao i s rezultatima ovotjednih pregovora, članovi Udruge seljaka Virovitičko-podravske županije u četvrtak su u 11 sati izvezli svoje poljoprivredne traktora na državne ceste. 

Prometnice prema Mađarskoj, te prometna žila  kucavica , državna cesta D2, 'Podravska magistrala', nije blokirana već je pedesetak poljoprivrednih traktora parkirano na 8 lokacija širom županije uz cestu. Čekaju kako će Vlada RH odgovoriti na njihovih 13 zahtjeva, a od od tog odgovora ovisi hoće li se traktori pomaknuti s ceste ili se seljaci s njima blokirati promet na državnim cestama Virovitičko-podravske županije.

Zvonko Pipić, predsjednik pobunjenih virovitičkih seljaka tvrdi da je njegova udruga legalno prijavila mirni prosvjed od kojega ne namjerava odustati sve dok ministar Čobanković ne izvršni njihove zahtjeve.

Dok seljaci prosvjeduju u Virovitici su glas protiv digli njihove kolege u drugim seljačkim udrugama koje su zadovoljne za dogovorom postignutim u Zagrebu 8. ožujka.

Predsjednik Udruge seljaka VPŽ Zvonko Pipić najavio je da će se prosvjednicima u popodnevnim i noćnim satima pridružiti i do 500 seljaka. Prosvjed se, za sada, odvija bez najmanjeg incidenta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Iranski predsjednik je mrtav!
SRUŠIO SE HELIKOPTER

Iranski predsjednik je mrtav!

Loše vremenske prilike ometale su spasilačke službe da dođu do mjesta gdje se prisilno sleitio helikopter u kojem je bio iranski predsjednik

Jako grmljavinsko nevrijeme i obilna kiša nad Europom, past će i tuča. Na snazi meteoalarm
PRIPREMITE KIŠOBRANE!

Jako grmljavinsko nevrijeme i obilna kiša nad Europom, past će i tuča. Na snazi meteoalarm

Meteorolozi Državnog meteorološkog zavoda prognoziraju kako će u ponedjeljak biti promjenjivo i nestabilno vrijeme
U padu helikoptera poginuo je iranski predsjednik. Vladimir Putin izrazio sućut Iranu
IRANSKI PREDSJEDNIK JE MRTAV

U padu helikoptera poginuo je iranski predsjednik. Vladimir Putin izrazio sućut Iranu

Iranski predsjednik Ebrahim Raisi poginuo je u padu helikoptera, potvrdila je iranska državna televizija i potpredsjednik te zemlje