Obavijesti

News

Komentari 222

Shrvani otac: "Molite se da mi se supruga i kći vrate kući"

Shrvani otac: "Molite se da mi se supruga i kći vrate kući"
7

U stravičnom sudaru kraj Zadra u subotu su teško stradale majka (33) i kći (5). Majka je još u životnoj opasnosti i na intenzivnoj njezi. Otac Dražen strepi i moli se za oporavak...

VIDEO

Ako nikada nisi drhtao od straha da ćeš nekoga izgubiti, nikada nisi ni volio, objavio je na Facebook profilu Dražen Predovan. U teškoj prometnoj nesreći kod Zadra protekle subote umalo je ostao bez supruge (33) i dvoje djece.

Žena se sa sinom (11) i kćeri (5) vozila autom iz mjesta Vrsi prema Zadru. Iz još nepoznatog razloga oko osam sati u mjestu Poljica Brig automobilom splitskih oznaka prešla je preko pune crte na suprotan kolnički trak. U tom trenutku naišao je kamion zadarskih registracijskih oznaka koji je vozio muškarac (35). Iako je pokušavao, nije mogao izbjeći automobil koji se našao ispred njega u njegovom traku, te ga je udario u desni bok. Udarac je bio strahovit, a automobil s majkom i djecom zarotirao se i sletio s ceste.

Djevojčica ima ozljedu glave


Majka je u sudaru teško ozlijeđena. Još je u životnoj opasnosti i na intenzivnoj njezi. Kći je u prometnoj nesreći zadobila udarac u glavu i bila je u životnoj opasnosti. Kako zadarska Opća bolnica nema dječju intenzivnu skrb, prebacili su je u splitski KBC. Sin je slomio nekoliko rebara te su ga liječnici zbrinuli i pustili na kućnu njegu.

Od automobila nakon sudara nije ostalo ništa

Majka u induciranoj komi


- Djevojčicu smo s ozljedama glave i pluća prebacili u splitsku bolnicu, a zbog prirode ozljeda bila je na respiratoru. Majka je još kod nas u Jednici intenzivnog liječenja te je u jednoj vrsti inducirane kome, koja će potrajati dok se promjene nastale u mozgu ne stabiliziraju. Još je kritično i nije izvan životne opasnosti. Mi činimo koliko možemo po protokolima za ovakve situacije i nadam se da će se obje oporaviti - ispričao nam je dr. Edi Karuc sa zadarske Jedinice intenzivnog liječenja.

Tiješi se uz sina i molitvu


Otac obitelji zaista prolazi teške trenutke. Uz obiteljsku nesreću koja ga je zadesila, ovaj invalid i sam ima problema sa zdravljem. Zbog bolesti su mu jednu nogu amputirali, a kako je bolest zahvatila i drugu, ne zna se hoće li je liječnici moći spasiti. Teške trenutke pokušava prebroditi uz sina koji se vratio iz bolnice, te zajedno iščekuju i mole da mu se kući vrate i supruga i kći. Prijatelji mu na zidu Facebook profila ostavljaju poruke potpore i nade u što brži oporavak supruge i kćeri.

- Ja se nadam da će uz Božju pomoć biti sve u redu, hvala na razumijevanju. U petak ćemo moliti u župi u Vrsima za ozdravljenje moje kćeri i supruge. Misa za ozdravljenje bit će u 19 sati. Tko god se želi priključiti s molitvama i pozitivnom energijom za njih dvije, dobrodošao je jer nam je svaka pomoć u ovim trenucima jako dobrodošla - kazao nam je shrvani Dražen Predovan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 222
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.