Obavijesti

News

Komentari 33

Sin stiže u 'dvore Kerum': Rodio se nasljednik Frane

Sin stiže u 'dvore Kerum': Rodio se nasljednik Frane
12

Fani rodila muško: Za najmlađeg člana dinastije Kerum pripremljena je palača od 600 'kvadrata' s mramornim podovima i tri jacuzzija od 250.000 kn

VIDEO

Fani Horvat (25), djevojka splitskoga gradonačelnika Željka Keruma, zbog koje je ostavio suprugu, rodila je sina u nedjelju u novom splitskom rodilištu oko 10.30 sati. Dječak je težak 3450 grama i dugačak 50 centimetara. Prirodni porođaj, kako doznajemo, prošao je bez komplikacija, a Fani je rodila četiri dana prije termina. Željku Kerumu (49) ovo je treće dijete, a navodno će ga nazvati Frane. Kako doznajemo, Kerum nije bio s Fani na porođaju. Kerumovu djevojku, s kojom je u vezi pet godina, u rodilište su primili oko 4 sata. Šest sati poslije rodila je svoje prvo dijete. Malo nakon 13 sati u bolnicu je u posjet stigao Kerum s Faninom majkom Anitom Horvat u svom BMW-u. Pri dolasku ostavio je auto pred ulazom u rodilište, no nakon nekog vremena vratio se i preparkirao ga. U bolnici se gradonačelnik zadržao oko sat i pol, a potom je izašao na stražnji ulaz kako bi izbjegao medije.
- Ovo je privatna, initmna stvar i nije za medije - rekao je splitski gradonačelnik zahvalivši novinarima na čestitkama.
Svojoj voljenoj Fani u bolnicu nije donio cvijeće, ali je zato nosio prepune vrećice s logotipom svojeg lanca trgovina Kerum.
Posjetili smo i Željkova oca Josipa u obiteljskoj kući na splitskim Brdima.
- Evo, živija mi sto godina. Žena i ja imamo, što muških, što ženskih, 23 unučadi - razdragano nam je s vrata rekao Kerumov otac Josip, koji se oporavlja nakon teške bolesti.
Željkova sestra Nevenka Bečić, ujedno predsjednica Gradskog vijeća u Splitu, nije bila oduševljena pitanjima o prinovi u obitelji.
- Odakle vam pravo da me nazivate u nedjelju, u ovu uru, dok se odmaram!? Oprostite, ali nemojte me uznemiravati, ne želim davati nikave izjave - oštra je u telefonskom razgovoru bila splitska “željezna lady”.
Nagađalo se kako će Fani roditi u privatnoj klinici u Zagrebu. Navodno je splitski gradonačelnik inzistirao da se njegovo treće dijete rodi upravo u Splitu, točnije u novom rodilištu. Kerum nije očekivao da će njegova draga roditi na kalendarski prvi dan proljeća jer je još u subotu sa suradnicima potukao ekipu splitskih novinara u balotama.
Par će s djetetom živjeti u vili na južnim padinama Marjana koju je Kerum nedavno adaptirao i u nju se s Fani uselio. Kerum je u listopadu, gostujući u programu TV Dalmacije, objavio da napušta obitelj jer čeka dijete s Fani. Dodao je i da su pet godina u vezi. S prvom suprugom Anom u braku je bio 19 godina, a imaju dvoje djece, 20-godišnju Nevu i dvije godine mlađeg Joška.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"