Obavijesti

News

Komentari 169

Sinčić: Suradnja s Mostom nije moguća, on drži ljestve HDZ-u

Sinčić: Suradnja s Mostom nije moguća, on drži ljestve HDZ-u
1

VIDEO

Ivan Vilibor Sinčić, čelnik i zastupnik Živog zida, koji je danas u Saboru srušio kvorum, osvrnuo se u RTL-u Danas na aktualnu političku situaciju u zemlji te na planove za budućnost.

Na pitanje o tome zašto nije glasao, rekao je kako on ovoj Vladi neće držati većinu.

Srušio kvorum: Nisam dio te struje 

- Jako je zanimljiva situacija bila danas, neki iz HDZ-a bi htjeli optužiti mene, a 73 ruke je imala vladajuća koalicija, gdje su sve te ostale ruke? Neću im držati većinu jer nisam dio te struje. Danas kvoruma nije bilo, vidjet ćemo za sljedeći petak - rekao je Sinčić. 

- U parlamentu se vidi da situacija nije dobra, slaba je i izlaznost na odbore, pate i građani, ne isplaćuju se stipendije, to sve skupa ne funkcionira - kaže Sinčić. 

'Novi izbori su puno izgledniji od preslagivanja'

Smatra kako je opcija novih izbora puno izglednija od preslagivanja i napominje kako suradnja Živog zida i Mosta nije opcija.

- Nećemo sudjelovati u nikakvom preslagivanju, imamo svoj program i borit ćemo se sami - rekao je. Što se tiče Mosta kaže: 'Mislim da se moraju primiti posla'. 

'Most se kontaminirao i pokazao da HDZ-u drži ljestve'

Osvrnuo se i na optužbe da je upravo on minirao pregovore Živog zida i Mosta, te da nije htio Miru Bulja na svojoj listi. 

- Božo Petrov je jasno dao do znanja da neće s nama, zavlačio je Živi zid kao i SDP i HDZ u pregovorima. Nama rejting raste, i na anketama, radit ćemo u skladu s našim programom, najavljujem nove poteze u Saboru.  Ponovio je da suradnja s Mostom nije moguća.  

- On se kontaminirao i pokazao da HDZ-u drži ljestve - kaže Sinčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.