Obavijesti

News

Komentari 321

"Skočio je i nogom me udario po licu. Pala sam u nesvijest..."

"Skočio je i nogom me udario po licu. Pala sam u nesvijest..."
2

Pas Marije Viduke (42) zaklao je pet kokoši. Žena je htjela platiti štetu no vlasnici peradi su je zatvorili u kokošinjac, a zatim ju je mlađi muškarac udario nogom

VIDEO

Pitali su me tko me poslao, za koga špijuniram i tko me plaća. Rekla sam im da sam samo šetala svoje zlatne retrivere, a onda se mlađi muškarac zaletio, skočio u zrak i udario me nogom posred lica, kazala nam je Marija Viduka (42) koja je završila s teškim ozljedama slomljenog nosa i izbijenog zuba. 

Ona je u subotu poslijepodne šetala kujicu Reu i njezinog psića u kvartu Plovanija u Zadru, gdje živi u susjedstvu oca (65) i sina koji su je zatvorili u kokošinjac i pretukli. S psima je šetala iza kuća, na livadi obrasloj dračom i žbunjem. Kad su došli blizu košnica, Rea se otela kontroli i uletjela u kokošinjac gdje je zaklala pet kokoši. 

- Istrgla mi se s uzice i iskopala rupu ispod ograde u kojoj su bile kokoši. Potrčala sam je zgrabiti, ali već se bila provukla unutra. Naišao je čovjek pa sam ga pitala zna li čiji je kokošinjac da mi otvori da izvadim psa. Rekao je "Što te briga", ali sam vidila da ima ključ pa sam ga zamolila da otvori. Otključao je, ali čim sam ušla po psa, zaključao je za mnom. Vikala sam za njim da mi otvori, ali on je otišao. Pčele su me bole, a alergična sam na ubode pa sam vikala za njim da neću preživjetim i da mi treba Hitna, ali nije reagirao. Vratio se za pet-šest minuta s mlađim čovjekom, kasnije su mi rekli da mu je to sin. Najprije su buljili u mene, a onda su me pustili van. Gurali su me po ramenima i pitali tko me poslao, za koga radim, zašto špijuniram i tko me plaća. Uspjela sam nekako nazvati policiju mobitelom i reći im da brzo dođu. Kako sam spustila mobitel i pokušala otići, sin se zatrčao, bacio se u zrak i pogodio me nogom u lice. Policiju i Hitnu sam dočekala sama u nesvjesti i nakon pada na tlo ničega se više ne sjećam - rekla nam je Marija Viduka. 

Druga strana tvrdi da vlasnica svoje pse već godinama namjerno pušta u kokošinjac te da su do sad zbog krađe sumnjali na druge ljude dok je nisu "uhvatili na djelu". Za napadača kažu da je inače miran i povučen čovjek koji je refleksno reagirao na uvrede kojima ga je zasula jer joj smetaju njegove pčele. Tvrde da sin nije ni bio na mjestu događaja. 

Nakon što su oca (65) kazneno prijavili zbog protupravnog oduzimanja slobode, te ga priveli sucu istrage koji ga je pritvorio do mjesec dana, policajci su uhitili i sina (30) koji je u utorak još bio kod pritvorskog nadzornika u policiji. I njega će vjerojatno privesti državnom odvjetniku ili sucu istrage koji će odlučiti hoće li ga pritvoriti.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 321
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.