Obavijesti

News

Komentari 52

Spasio je štence s autoceste, sad im želi pronaći novi dom

Spasio je štence s autoceste, sad im želi pronaći novi dom
4

Novinar Boris Orešić vraćao se s poslovnog puta iz Srbije i ugledao je uz autoput četiri štenca kako malaksaju. Nije imao srca ignorirati taj prizor. Uzeo je psiće

VIDEO

Vraćao  sam se s poslovnog puta iz Srbije gdje sam radio teške ljudske priče izbjeglica iz Sirije. Pod dojmom užasa koje ti ljudi proživljavaju ugledao sam uz autoput četiri štenca kako malaksaju. Nisam imao srca ignorirat taj prizor. Bilo je oko 19 sati, subota. Stao sam, napojio ih i dao im 70 dekagrama šunke koje sam slučajno imao kod sebe. Mališani su jeli kao da hranu nisu vidjeli danima - priča novinar Boris Orešić koji je spasio štence i dovezao u Zagreb.

- Ne moram spominjat kolika je žega bila uz autoput jer mediji vrište o plus 40 no uz otvorenu cestu temperatura premašuje te vrijednosti. Toliko su bili iscrpljeni da noć ne bi preživjeli - dodao je. Jednog bijelog mužjaka udomio je na putu do kuće.

- Stao sam u prvom selu da uzmem još vode i ljudima ispričao što se dogodilo i od kuda mi leglo u autu. Smilovali su se i uzeli jednog bijelog mužjaka - priča Boris koji je i sam prije tri i pol godine udomio mješanku Oxi iz Velike Gorice.

- Mališani su prekrasni i najradije bi ih sve ostavio no nemam uvjete. Možda ostavim kujicu jer se bojim da ću, kako dani prolaze, sve teže se odvojit od njih. No želim da nekome uveseljavaju život kao meni moja Oxi. Svi su različitog karaktera. Kujica je najživlja i temperamentna. Ona je odmah ustrojila braću. Jedan mužjak prvi je za zdjelicom i deblji je od ostalih, a drugi je sitnički i najmirniji - opisuje četveronožne goste Boris koji su nakon naporna puta noć na kraju proveli u njegovom krevetu. Svi koji bi voljeli da im jedan od ovih veselih četveronožaca uljepšava život mogu se Borisu javiti na broj 0913556 455.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela