Obavijesti

News

Komentari 478

Split - Križevci: Kolinda digla vojni helikopter da ne zakasni

Split - Križevci: Kolinda digla vojni helikopter da ne zakasni
3

Nije se, kao dosad, koristila službenim autom nego je koristila ono prijevozno sredstvo zbog kojeg je Stjepan Mesić često bio prozivan kad ga je koristio

VIDEO

Nakon što je u Splitu na međunarodnom sajmu vojne industrije isprobala jurišne puške i u simulatoru upravljala borbenim helikopterom predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u petak je, što su nam neslužbeno potvrdili i izvori u MORH-u, do Križevaca letjela vojnim helikopterom.

Nije se, kao dosad, koristila službenim autom nego je koristila ono prijevozno sredstvo zbog kojeg je njezin prethodnik Stjepan Mesić često bio prozivan kad ga je koristio.

- Zgusnuti raspored razlog je zbog kojih je predsjednica koristila vojni helikopter za prijevoz - rekao nam je njezin glasnogovornik Luka Đurić.

>>>>Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju 24sata od nedjelje u kojem možete potražiti i svoj primjerak Bingo Specijala, a sve ljubitelje enigmatskog sadržaja razveselit će vijest da ovaj tjedan izlazimo na čak 52 stranice.

Najveći besplatni enigmatski tjednik sadrži mnogobrojne enigmatske zagonetke za poboljšanje pamćenja i “jačanje” vaših sivih stanica, ali i neograničenu dozu zabave. Uz velike i male skandinavke, premetaljke, anagrame i IQ zagonetke, potražite i talijanke, križaljke, osmosmjerke, 3D ispunjaljke...

Najiskusniji mogu probati riješiti najmanju i najtežu križaljku na svijetu, dok se najmlađi i ovaj vikend na čak osam stranica mogu zabaviti rješavajući labirinte, spajalice, razlike, negative...

Najodvažniji u integram detektivu mogu koristeći kombinatoriku i logičko zaključivanje pronaći pravo rješenje ili u DA-NE i ABC pitalicama provjeriti koliko su bili pažljivi na nastavi. Za ljubitelje najpopularnije japanske logičke igre tu je i gotovo 50 sudokua te spidoku u paukovoj mreži.

Kad imate manje vremena, tu su klin, rebus, premetaljka i magični lik, a duge sate razonode tijekom vikenda potrošite uz učahurenu i megaskandi ili veliku talijanku. Četiri puta mala skandi posvećena je nogometnim sucima, a superteška skandi lovcima iz popularnog TV-kviza. U ABC pitalici ovaj tjedan provjerite svoje znanje o velikom geniju Nikoli Tesli, a u DA-NE pitalici o kavi.

Bingo specijal izlazi svake nedjelje u 24sata.

24sata
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 478
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...