Obavijesti

News

Komentari 294

Sretan kraj: Pronađene mlada majka i njena petogodišnja kći

Sretan kraj: Pronađene mlada majka i njena petogodišnja kći
1

Majka Maša Peček (27) i kći Tara (5) koje su nestale su u srijedu ujutro na području Zaboka, pronađene su u četvrtak navečer, potvrdili su u Policijskoj upravi....

VIDEO

Majka Maša Peček (27) i kći Tara (5) koje su nestale su u srijedu ujutro na području Zaboka, pronađene su u četvrtak navečer, potvrdili su u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj.

Mašina majka Ksenija Čičko, iz čije su se kuće na adresi Naselje Tršinski 19 udaljile, za Zagorje International je rekla: 
 
- Pronašli su ih, ali ne znam gdje su, mogu vam tek reći da kod kuće još nisu. Više vam ne smijem reći. Ali hvala Bogu, sve se dobro završilo - rekla je Ksenija Čičko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:10

Maša Peček (27), s kojom živi u istom kućanstvu, nestala je u srijedu sa svojom kćeri Tarom (5). Očajna Ksenija ni sama nijhe znala zbog čega je Maša otišla i isključila mobitel.

- U srijedu pola sata nakon ponoći vidjele smo se u kuhinji. Najnormalnije smo razgovarale. U šest sati otišla sam na posao, a koliko čujem od susjeda, iz kuće je s Tarom otišla oko pola devet, u vrijeme kad malenu vodi u vrtić. Došla sam s posla u pola jedan, nije ih bilo kod kuće i nazvala sam je na mobitel, koji je bio ugašen. To mi je bilo čudno - uz jecaje govori Ksenija dodajući kako njena kći mobitel isključuje obično ako je jako ljuta. 

Potaknuta sumnjom i osjećajem nelagode, brižna majka Ksenija uputila se u obližnji kafić u kojem je Maša često pila kavu. Nije ju zatekla tamo, a od konobara i gostiju čula je kako je taj dan uopće nisu vidjeli.

- Onda sam otišla u Tarin vrtić, ali tete su mi rekle da Maša Taru uopće u vrtić nije dovela. Mislila sam da ju je možda odvela u kino ili na kolače, pa sam nastavila hodati po Zaboku obilazeći sva mjesta na kojima bi mogla biti. Na kraju sam nestanak prijavila policiji - rekla je Ksenija.

Mašin suprug Krešo vozi kamion za jednog privatnika u Italiji. Maša je, kako kaže njezina majka, već znala odlaziti od kuće na dan - dva, no nikad nije sa sobom vodila kćer. Sada kada ju je povela, majka Ksenija se zabrinula za unuku i prijavila policiji nestanak.

 

9.10 SVE SE DOBRO ZAVRŠILO...U Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj potvrdili su nam da su sinoć pronađene Maša Pe...

Posted by Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija on Friday, March 25, 2016

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 294
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...