Obavijesti

News

Komentari 0

Stara joj je dotrajala: Već ima plan kako će izgledati kuhinja

Stara joj je dotrajala: Već ima plan kako će izgledati kuhinja
1

Verica Grubeša (52) osvojila je u nagradnoj igri ‘Opremi dom uz 24sata’ kuhinju vrijednu 50.000 kn u Primi. U kupovinu će kaže ići čitava obitelj. Već kuju planove kakvu bi kuhinju mogli odabrati, kojih boja i materijala

VIDEO

Treba zamijeniti sve u kuhinji i jako sam sretna što smo ovo osvojili, rekla nam je Verica Grubeša (52) iz Svetog Ivana Zeline.

Ona je u našoj nagradnoj igri “Opremi dom uz 24sata” osvojila kuhinju vrijednu 50.000 kuna. Nju će moći odabrati u trgovini namještaja Prima i ne može dočekati da novu kuhinju donesu doma. U Svetom Ivanu Zelini živi sa suprugom i dvoje djece, a kuhinju u njihovu domu najčešće koristi ona, stoga joj se najviše i raduje. Nagradnu igru, odnosno kupone sakupljao je njezin suprug, koji i inače igra nagradne igre iz naših novina, ali je ovoga puta na kupone stavio ime svoje supruge. I posrećilo im se!

- Već godinama svakodnevno kupujemo 24sata, suprug najviše voli sport i križaljke, a ja savjete oko uređenja doma, zdravlja i recepte. Dobar je format novina i lako se čitaju – govori Verica kroz smijeh.

U kupovinu će, kaže, ići cijela obitelj. Već kuju planove kakvu bi kuhinju mogli odabrati, koje boje i materijala. Svi će skupa odlučiti o tome kakvog će izgleda biti nova kuhinja koja će krasiti njihov dom. Sadašnja im je kuhinja, kaže Verica, nefunkcionalna.

- Ne znam još što ćemo uzeti, neku prekrasnu kuhinju ćemo uzeti! Nismo još odlučili ni boju, ali smo svi presretni što smo osvojili ovo. Nisam očekivala, bila sam stvarno jako iznenađena kad ste me pozvali. Prvo nisam povjerovala, odmah sam nazvala supruga – govori vesela Verica.

I dalje će, kaže, nastaviti čitati novine i igrati nagradne igre, ali sad s više vjere jer zna da može i osvojiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici