Obavijesti

News

Komentari 275

Stravično ubojstvo: Ustrijelio partnericu jer je htjela prekid

Stravično ubojstvo: Ustrijelio partnericu jer je htjela prekid
1

Ubojica (41) je pucao u svoju djevojku, a potom i u sebe. Iza žrtve je ostala njena petogodišnja kći. Djevojčica još ne zna da joj se mama neće vratiti

VIDEO

Saša Možanić (41) ubio je jučer svoju partnericu Martinu Slunjski (23), a potom i sebe u autu na parkiralištu trgovačkog centra Kitro u Nedeljancu kod Varaždina. Njihova tijela virila su iz njezinog automobila te su ih vidjeli prolaznici i odmah pozvali policiju. Njih dvoje dovezli su se do trgovine u kojoj je Martina radila kao prodavačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:17

Njezine kolegice s posla, mještani koji su dolazili u trgovinu, a poznavali Martinu, su u šoku i suzama. Sa ubojicom je bila u vezi, a zajedno su živjeli dvije godine kod njezinih roditelja u Završju. Iako Sašu nisu previše poznavali, Martinine prijateljice primijetile su da nije sretna s njim.

- Maltretirao ju je i bio opsesivno ljubomoran. Sve do danas nisam ni znala da više nema Facebook. Izbrisala ga je, jer joj je i to zabranio. Znala bih je povremeno pitati je li još s njim. Odgovarala bi da joj je najvažnije da je prihvatio njezinu 4,5 godišnju kćerkicu. U zadnje vrijeme više uopće nije komentirala njihov odnos, a to govori da joj je jako loše s njim u vezi. I ranije je bio u vezi s jednom ženom i isto je veza trpjela zbog njegove ljubomore - kazala nam je osoba bliska ubijenoj Martini. I njezine kolegice u trgovini pričaju samo riječi hvale o Martini.

- Kad je moja kći došla iz trgovine rekla je da svi pričaju da je neka Martina ubijena. Odmah sam kao iz topa rekla pa nije valjda naša Martina. Nazvala sam susjede u njezino selo da vide da li se u njezinoj kući nešto događa, no rekli su da je situacija normalna i da Martinina mama po dvorištu šeće i igra se s njenom kćerkom. Shvatila sam da njezina obitelj još nije bila obaviještena - kazala je šokirana obiteljska prijateljica. Njezin otac Stjepan radi kao pekar i nakon noćne smjene svratio je kao i svakog dana u trgovinu u kojoj je djevojka radila. U šoku je ispitivao policiju - je li ona u bolnici ili je poginula? Nije vjerovao što se zbiva. Na dvorištu kuće u Završju okupila se njezina obitelj, a Hitna pomoć morala je dva puta intervenirati. Najprije je pozlilo Martininoj majci Ružici, a potom i ocu, te su pod sredstvima za smirenje. Martina će biti pokopana na mjesnom groblju u Margečanu.

Tijela su virila iz automobila

Vozio je na posao: Martina je trebala ići u jutarnju smjenu trgovine. Dečko ju je dovezao pa ubio nju i sebe. Našli su ih prolaznici.

Otac i majka su u teškom šoku

Stjepan Slunjski ispitivao je policiju što je s njegovom kćeri. Pozlilo mu je, kao i njezinoj majci. Sprovod će biti u Margečanu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 275
VIDEO

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina
DOZNAJEMO Rade 13 noćnih na intenzivnoj: 'Tko će odgovarati ako pacijent umre zbog greške?'
RASPORED LIJEČNIKA U SISKU ZA SVIBANJ

DOZNAJEMO Rade 13 noćnih na intenzivnoj: 'Tko će odgovarati ako pacijent umre zbog greške?'

24sata dobila su na uvid novi raspored liječnika iz Siska za svibanj, a prema njemu neki liječnici rade svaku drugu noć, a dežurstva su i po 24 sata. - Nemamo dovoljno liječnika, kaže nam ravnatelj.