Obavijesti

News

Komentari 0

Studenti, prijavite projekt i zaradite do 63.000 kuna!

Studenti, prijavite projekt  i zaradite do 63.000 kuna!
1

Od studenata se traži produciranje pisanog projektnog rada na jednu od tri teme; Inovativna Hrvatska, Poduzetna Hrvatska i Izvorno Hrvatsko. Na natječaj se mogu prijaviti studenti od 18-27 godina

VIDEO

Nakon vrlo uspješne prošle godine gdje je u projektu sudjelovalo preko 300 studenata - isto očekujemo i sada!

Od studenata se traži produciranje pisanog projektnog rada na jednu od tri teme; Inovativna Hrvatska, Poduzetna Hrvatska i Izvorno Hrvatsko.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti od 18-27 godina, a rad mogu pisati samostalno ili u grupi do 3 osobe.

Prijavljeni projekti ne moraju nužno biti iz sfere biznisa, ali se očekuje da u projektnoj dokumentaciji bude jasno prikazan njihov financijski aspekt, odnosno njihova šira ekonomska održivost i/ili mjerljivi društveni benefiti. Posebno će se vrednovati originalnost ideje, te preciznost razrade plana njezine realizacije. Svaki projekt može biti prijavljen u samo jednoj od navedenih kategorija.

Tri najbolja rada (po jedan u svakom tematskom zadatku) bit će nagrađena novčanim nagradama na potrošačkoj kartici u iznosu od 21.000 kuna, dok će svi sudionici dobiti priliku institucionalizirane demonstracije vlastitih znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima, kao i mogućnost za stjecanja novih znanja iz segmenta projektnog menadžmenta koje će im Poslovni dnevnik, u suradnji s partnerima, tijekom trajanja projekta omogućiti.

Više informacija o natječaju i prijavama doznajte na linku http://www.poslovni.hr/sponzorirani/prijavi-projekt-i-zaradi-do-63-000-kuna-308769 ili nas kontaktirajte na hph@poslovni.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'
IZBORI 2024.

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.
Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.