Obavijesti

News

Komentari 123

Ozlijeđene su dvije trudnice: U Osijeku tramvaj naletio na auto

Ozlijeđene su dvije trudnice: U Osijeku tramvaj naletio na auto
8

Tramvaj je automobil udario bočno, znatno ga oštetio i zaglavio vrata. Vatrogasci su morali rezati lim kako bi ih izvukli van. Žene su prevezene u osječku bolnicu

VIDEO

Dvije trudnice, od kojih jedna u visokoj trudnoći, nastradale su u prometnoj nesreći u četvrtak prijepodne centru Osijeka. Na automobil Opel Corsa slavonskobrodskih registarskih oznaka, kojime je upravljala jedna od trudnica, naletio je tramvaj koji se kretao Kapucinskom ulicom.

Udario ih je bočno, znatno oštetio automobil i zaglavio vrata pa niti jedna od žena nije mogla izaći iz automobila. Prolaznici su im priskočili u pomoć, a ubrzo je stigla policija i vatrogasci koji su izrezali vrata automobila da izvuku žene.

One nisu imale vidljivih ozlijeda no, bile su pod stresom, i prevezene u osječku bolnicu na pregled.

Vozačica, 27-godišnja Osječanka, koja se nalazi u 28. tjednu trudnoće, smještena je na kirurušku jedinicu intenzivnog liječenja, i pod nadzorom je anesteziologa i kirurga, a dijete je za sada izvan životne opasnosti. 

Suvozačica, 32-godišnja Osječanka, koja se nalazi u 32. tjednu trudnoće zapimljena je na ginekološku intenzvnu skrb, radi praćenja, a žena i dijete su izvan životne opasnosti, izvijestili su u osječkom KBC-U.

Očevici nesreće koji su se u tom trenutku našli na mjestu događaja svjedoče kako je za nesreću kriva vozačica koja je izlazila iz sporedne ulice i nije propustila nadolazeći tramvaj koji se, dodaju svjedoci nesreće, kretao malo prebrzo obzirom da u tom dijelu ulice ulazi u pješačku zonu po kojoj se kreće i dosta djece.

U osječko-baranjskoj policiji ističu kako 27-godišnja vozačica, čije se vozilo kretalo Šetalištem Petra Preradovića, dolaskom do križanja s Kapucinskom ulicom nije propustila tramvaj te je uslijed udara tramvaja na automobil zadobila teške, a 22-godišnja putnica lakše tjelesne ozljede.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa