Obavijesti

News

Komentari 435

Susjedi iz pakla: Blokirao mi je prozor drvima, idemo na sud

Susjedi iz pakla: Blokirao mi je prozor drvima, idemo na sud
4

STALNO SI PODMEĆU: Delničana Predraga Jurića naljutila je zadnja smicalica susjeda Željka Majnarića. Zbog njegovih visoko poslaganih cjepanica u kući je mrak

VIDEO

Susjedi Jurić i Majnarić godinama se ne podnose. Smicalicama zagorčavaju jedan drugome život.

Prošli tjedan je Majnarić uz ogradu koja dijeli njegov posjed od Jurićeva poslagao nekoliko metara drva za ogrjev. Jurić od tada u boravku nema ni trunka svjetla.

- Naši odnosi bili su dobri do prije tri godine. Željka sam prijavio zbog nezakonite gradnje nadstrešnice, garaže i prilaza garaži. Ustanovljeno je da je prekršio zakon i od tada mi radi probleme. Zadnja smicalica me je jako razljutila. Maknuo sam ona drva koja su direktno priječila pogled. Ostala mi ne smetaju. No on ih je vratio i cjepanicom razbio prozor kupaonice - kaže Jurić. Pozvao je policajce koji su napravili zapisnik. S obzirom na to da je riječ o imovinsko-pravnim odnosima, mora ga privatno tužiti.

- Htio sam sve riješiti mirnim putem, ali vrijeđao je moju obitelj i zaprijetio da će upotrijebiti oružje. Tužio sam ga - kaže Jurić. 

Majnarić tvrdi da je Jurić prije šest godina bespravno sagradio prozor boravka i tada su počeli problemi.

- Prijavio sam ga inspekciji, no nisu ništa poduzeli. Drva sam složio na svojem posjedu, a prozor sam djelomično blokirao kako bih natjerao nadležne da reagiraju. Nisam nikome prijetio - kaže. 

Tvrdi da je ovaj njemu usmjerio žlijeb u vrt. Dok igre nadmudrivanja traju, mještani samo žele da prepucavanja prestanu jer se sjećaju kad su Željko i Predrag jedan drugome pomagali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 435
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...