Obavijesti

News

Komentari 149

Susjedi ulovili pedofila: 'Curica je vrištala i zvala nas u pomoć'

Susjedi ulovili pedofila: 'Curica je vrištala i zvala nas u pomoć'
1

Muškarac (29) koji je seksualno napastovao djevojčicu u Zagrebu pritvoren je na mjesec dana. Od ranije je poznat policiji. Već je napadao djevojke, a lani je uhićen zbog podmetanja požara

VIDEO

Puno puta sam ga vidio u prolazu, djelovao mi je kao miran i povučen dečko. Koliko znam, živi sam s roditeljima. Rekao nam je to jedan od susjeda pritvorenog muškarca (29) kojeg policija sumnjiči za kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina. On je u srijedu oko 20 sati pratio djevojčicu po ulici. Kad je ušla u haustor zgrade u naselju Novi Jelkovec u Sesvetama, gdje stanuje, napasnik je požurio za njom. Prišao joj je s leđa, nasrnuo na nju i začepio joj rukom usta. Prestravljenu djevojčicu odvukao je u podrum zgrade. Ondje joj je navodno rekao da se skine i da ga dira po intimnim dijelovima tijela.

Jurnjava po stubištu

Djevojčica je cijelo vrijeme zapomagala te joj je navodno zaprijetio da će je ubiti ako ne prestane vikati. Kad svoj bolesni naum nije uspio sprovesti, pitao je djevojčicu je li sama kod kuće. Iako prestravljena i u panici, snašla se i odgovorila je da jest, iako je znala da su joj članovi obitelji kod kuće. Susjedi u zgradi u kojoj je manijak pokušao silovati djevojčicu kazali su nam da se zaputio s djevojčicom liftom u njezin dom. U tom trenutku naišao je jedan od stanara zgrade. Kad ga je djevojčica vidjela zapomagala je upomoć. Krik djevojčice prolomio se stubištem, a manijak je pobjegao prema podrumu zgrade kad je vidio muškarca.

On je pozvao u pomoć ostale stanare zgrade da mu pomognu uhvatiti napasnika. Nakon nekoliko minuta jurnjave po stubištu zgrade, stanari su ga uhvatili. Pozvali su policiju i predali ga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oho, pa to je naš stari poznanik. Znamo ga već godinama - kazali su policajci. Nakon što je fotografija uhićenja seksualnog predatora objavljena na društvenoj mreži, na njegovu profilu su mu u komentarima, osim što su ga brutalno izvrijeđali, zaprijetili batinama, pa i ubojstvom. Inače, nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni za napad na djevojčicu doveden je na Županijski sud u Zagrebu. Nije iznosio obranu, a kako ne bi ponovno pokušao nekoga seksualno napastovati, sudac istrage pritvorio ga je na mjesec dana te su ga odveli u zagrebački zatvor u Remetinec.

Otkrila ga nadzorna kamera

Seksualnom predatoru ovo nije prvi put da je uhićen zbog napastovanja djevojaka. Prošle godine policija u Sesvetama uhitila ga jer je zapalio terasu kafića Mistral u V. Poljanicama. Zatim je zapalio podmetač na stolcu u kafiću Redblack, koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra na Aveniji Dubrava. Tamo je pokušao zapaliti i bankomat. No ni tu nije stao u svome pohodu nego je krenuo napastovati djevojke. U Sesvetama je s leđa prišao djevojci (20) te ju je dirao po grudima i stražnjici. Prije piromanskog pohoda i bludničenja napao je još jednu djevojku (21).

Nju je također dirao po grudima i stražnjici te pobjegao u nepoznato. Policija ga je uhvatila zahvaljujući snimci nadzorne kamere. Dok je palio kafić u trgovačkom centru na Aveniji Dubrava, snimila ga je kamera bankomata. Na njoj se vidjelo kako hoda, a upravo je taj trag bio dovoljan jednom policajcu iz Sesveta da ga prepozna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS