Obavijesti

News

Komentari 102

Dio prikolice s kamiona udario u bus? Poginula je jedna osoba

Dio prikolice s kamiona udario u bus? Poginula je jedna osoba
3

U prometnoj nesreći u mjestu Haganj, kraj Vrbovca, poginula je jedna osoba, a nekoliko ih je ozlijeđeno. Navodno je pala stranica prikolice kamiona u trenutku mimoilaženja...

VIDEO

Nesvakidašnja prometna nesreća koja se dogodila u ponedjeljak oko 17.05 sati na DC 28 u mjestu Haganj, kod Vrbovca uzela je jednu žrtvu, a pet je osoba ozlijeđeno.

Vozač (53) teretnog kamiona s priklicom,zagrebačkih registracijskih oznaka, kretao se južnom kolničkom trakom DC-28 u smjeru istoka. Dolaskom oko 4,5 km u desnom zavoju, na prednju lijevu stranu priključnog vozila prednjim dijelom naletio je autobus marke Irisbus daruvarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao zasad nepoznati vozač. Na mjestu događaja smrtno je stradao vozač autobusa, dok je pet putnika lakše ozlijeđeno, od kojih su četiri osobe (33,38,31 i maloljetna osoba) prevezene u OB Bjelovar, a 61-godišnjakinja u KB Dubrava. Tijelo je prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Scene kao u horor film

-Ta će me slika pratiti cijelog života, jer sam tri godine svakodnevno putovao tim autobusom i nesretnog vozača sam dobro poznavao. Bili smo gotovo prijatelji – kazao nam je 39-godišnji putnik Čazmatransovog autobusa, daruvarskih registarskih oznaka.

Posljedice stravične nesreće su kao u nekom hororu. Vozaču je stranica odrezala glavu i ruke, kazao nam je naš sugovornik kojeg smo zatekli u kasnim večernjim satima u bjelovarskoj Općoj bolnici gdje je bio na opservaciji sa još četvoricom pacijenata iz autobusa koji je prometovao na redovnoj liniji od Zagreba za Bjelovar.

Nakon udara stranice putnici su „letjeli“ po autobusu. Potom je nestalo svjetla, a sugovornik, koji je želio ostati anoniman je razbio staklo na prozoru kako bi pomogao putnicima da izađu van. Istovremeno je drugi mladić njegove dobi uspio nekako otvoriti vrata busa tako da su svi napustili autobus. Uz njih dvojicu u autobusom su putovale uglavnom žene te još jedan dječak. Scena je bila jezovita, jer je na cesti vidio jednu vozačevu ruku koja je bila otrgnuta od tijela.

Šefica Objedinjenog hitnog bolničkog prijema, dr. Karmela Caparin nam je rekla kako su tri od pet primljenih pacijenata obrađeni i uglavnom se radi o lakšim ozljedama i svi će najvjerojatnije nakon ukazane pomoći napustiti bjelovarsku Opću bolnicu.

Za vrijeme očevida kojim je rukovodila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika uz asistiranje policije, DC 28 u Hagnju je bila zatvorena za sav promet koji je odvijao obilaznim smjerom i to do kasnih noćnih sati.

Policijska službenica za odnose s javnošću PUZ, Sanela Franjić, je kazala kako će rezultati očevida biti priopćeni u utorak na konferenciji za novinare.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa