Obavijesti

News

Komentari 241

Thompson za 15 milijuna kuna prodaje penthouse u Zagrebu

Thompson za 15 milijuna kuna prodaje penthouse u Zagrebu
7

NEMA KRIZE Veliki stan u zagrebačkoj Radničkoj ulici pjevač je kupio 2009. Platio ga je 9,800.000 kuna. Opteretio ga je hipotekom koja je s kamatama 11,700.000 kuna

VIDEO

Penthouse Marka Perkovića Thompsona (49) ponovno je oglašen za prodaju. Pjevač za dvoetažni stan od 683.24 kvadrata traži 14.967.900 kuna. Oko 400 kvadrata iznosi površina stana, a ostalo su terasa i garaža.


- Nemam pojma o ponovnom oglašavanju stana. Ne brinem se o njegovim privatnim nego profesionalnim stvarima. Ja sam mu menadžer, što znači da se brinem o njegovoj karijeri – rekao je Thompsonov menadžer Zdravko Barišić.



Luksuzni stan u zagrebačkoj Radničkoj ulici pjevač je kupio 2009. Platio ga je 9,800.000 kuna. Opteretio ga je hipotekom koja je s kamatama 11,700.000 kuna. Pjevač je dosta uložio u stan i zato ga prodaje za višu cijenu od one za koju ga je kupio. Prvi put ga je pokušao prodati 2011., za istu cijenu koju traži i danas. Iako ne živi u njemu, pjevač i dalje ulaže u stan. Bez obzira na to hoće li ga uspjeti prodati, stalno ulaže u njegovo uređenje. Tako je nakon prvog oglašavanja preuredio balkon i terasu, koja se proteže cijelom dužinom zgrade. Tad je rekao da mu se ne žuri s prodajom pa može čekati kupca koji je spreman izdvojiti pozamašan iznos. Thompsonov penthouse nalazi se na osmom i devetom katu i ima izravan lift u stan. U cijenu su uključena i četiri garažna mjesta. Na donjoj etaži su kuhinja, pet spavaćih soba, četiri kupaonice, terasa i dnevni boravak. Thompson ga je uredio tako da su na policima u dnevnom boravku skulputure svetaca i raspelo, a na zidu dominira ilustracija velikog mača koji je predstavio Thompson na posljednjoj turneji “Bilo jednom u Hrvatskoj”. U spavaćoj sobi također su istaknute slike Gospe. Stan ima dvije telefonske linije, brojila za plin, grijanje i vodu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marko Perković i supruga Sandra imaju petero djece, Petra Šimuna (13), Antu Mihaela (11), Divu Mariju (10) te šestogodišnje blizanke Katarinu i Cvitu.

Djeca nisu žalila što su roditelji odlučili prodati stan u kojemu je svatko od njih imao lijepo uređenu sobu. Preseljenje u Split najbolje su podnijele djevojčice jer su blizanke krenule u vrtić u Splitu, a Diva u školu.

Mijenjali su kuću za stan


Dječacima je bilo malo teže jer su u Zagrebu već išli u školu i imali puno prijatelja. Ipak, roditelji su ih upisali na razne izvanškolske aktivnosti, pa su se i oni brzo uklopili. Pjevač je često isticao kako želi živjeti u manjem gradu od Zagreba te biti bliže rodnim Čavoglavama. Split smatra puno mirnijim gradom, u kojemu je lakše podizati petero djece. Nadao se da će penthouse prodati do ljeta 2012. Želio je da mu iste jeseni djeca krenu u Splitu u školu.

Sedmeročlana obitelj sad živi u trosobnom stanu na splitskom Žnjanu, za koji su mijenjali kuću na zagrebačkom Vrhovcu.

Želi i igre s djecom u bazenu

Dok su živjeli u penthouseu, u splitski su stan dolazili samo na ljetovanje. Sad ne skrivaju da im je stan premali i da se spotiču o školske knjige i igračke. Namjeravaju se strpjeti jer na gradilištu u blizini iste splitske četvrti grade kuću. Thompson želi da bude prostrana, s kaminom, velikim dvorištem i bazenom. Njegova djeca, ne skriva, uživaju u plivanju i kupanju, pa mu je novi dom bez bazena nezamisliv. Diva i dečki i inače ga uvijek zovu da s njima daleko pliva ili da igraju picigin, a blizanke bi se stalno nosale. Pjevač ih stavi na napuhani madrac pa ih vuče po plićaku, legnu jedna na drugu pa tako naprave vlakić. Thompson svaki slobodni trenutak provodi s obitelji. Najdraža su mu ljetovanja i igre u plićaku.

- Divni su mi ti dani koje provodim s djecom. Kćeri hrane ribice i grade kule u pijesku, a dečki su skloniji akrobacijama. Vole ploviti, skakati s broda i daleko plivati, a najsretniji su kad sam i ja s njima u moru - kaže Thompson.

Pazio je na svaki detalj


Djeci ispunjava sve želje i priznaje da je popustljiviji od supruge. Često je na putu, pa im voli ugoditi kada dođe doma. Sandra se ne ljuti što im Marko popušta u svemu. Brižna je i naučila je djecu važnosti obiteljskih okupljanja. Posebice za razne blagdane poput Božića, Uskrsa. Marko ne skriva koliko se raznježi dok, primjerice, gleda svoje mališane kako kite bor i pjevaju božićne pjesme. Roditeljima svakog Božića crtaju čestitke s lijepim željama.

- Svih petero ozbiljno shvaćaju važnost Božića i jako se trude. Crtaju gotovo tri sata, a svaki napiše i neku kratku poruku. Uvijek me to dirne jer su još mali, posebice blizanke, a uvijek nam požele nešto divno i toplo, iskreno - rekao je Thompson. Pjevač svako malo s obitelji dođe u Zagreb jer im, posebice dječacima, nedostaju rodni grad i prijatelji. Tad Thompson obiđe i penthouse te razgleda treba li što popraviti. Susjedi tu zgradu nazivaju zgradom slavnih jer, osim Thompsona, tu su stan kupili bivši supružnici Goran i Tatjana Ivanišević. Bivši tenisač stan je, kao i Thompson, kupio u roh-bau izvedbi, ali ga nikad nije dovršio niti tamo živio. A pjevač je pri uređenju stana pazio na svaki detalj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 241
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...