Obavijesti

News

Komentari 488

Tina o mučnim detaljima: 'Ne sjećam se seksa s mladićima'

Tina o mučnim detaljima: 'Ne sjećam se seksa s mladićima'
1

Katanić je u iskazu pred tužiteljima rekla kako se ničeg ne sjeća jer je bila u alkoholiziranom stanju. Vjeruje kako joj je Domagoj R. objavom snimke htio nauditi jer je ona javna osoba...

VIDEO

Trojicu mladića manekenka i voditeljica Tina Katanić prijavila je nakon što su u javnost krajem svibnja i početkom lipnja iscurile dvije eksplicitne snimke nje i dvojice mladića J. L. i D. Z.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Upravo na temelju njezina iskaza i podataka iz mobitela, koji je pronađen kod M. K. i zaplijenjen, odvjetništvo je podnijelo optužnicu protiv Domagoja R. (24) za neovlašteno snimanje i distribuciju tih snimki.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na mobitelu, koji je Domagoj prodao kad su mediji počeli pisati o snimkama, policija je pronašla 24 snimke kraćeg trajanja koje prikazuju Tinu u odnosu s dvojicom mladića. One će na sudu biti upotrijebljene kao dokazni materijal protiv optuženoga. Domagoj je pak nedostupan pravosudnim tijelima, ne odaziva se na pozive suda te mu je adresa nepoznata. Zbog opasnosti od bijega sud mu je odredio istražni zatvor te će ga policajci, čim ga lociraju i uhite, odvesti u zatvor u Remetincu.

Sve je počelo početkom studenog 2014. godine, kad je Domagoj nazvao Tinu i dogovorio susret. Kad su se našli, on je već bio u društvu s J. L. i D. Z. Svi četvero su pili više vrsta alkohola, a što se točno dogodilo Tina se ne sjeća jer je, kako je ispričala tužiteljima, bila u alkoholiziranom stanju. U svojem je iskazu pred tužiteljima nekoliko puta ponovila da se ne sjeća da je s trojicom muškaraca imala bilo kakav spolni odnos, a posebno nije vidjela niti je bila svjesna da bi Domagoj R. nju i J. L. i D. Z. snimio u eksplicitnoj situaciji. Sjeća se da je Domagoj koristio iPhone, no nije točno znala koji model je imao. Za postojanje eksplicitne snimke saznala je od prijatelja koji su joj javili nakon što je snimka, prvo putem WhatsAppa, a potom i na internetskim portalima, počela kružiti. Rekli su joj i da ni svi portali nisu prikazali snimku koja traje tri minute, nego samo isječke.

Tina sad samo želi da sve sporne snimke budu izbrisane s interneta kako bi mogla normalno živjeti jer želi zasnovati obitelj i ne želi da je tako nešto prati kroz život.

Kako doznajemo, Domagoj R. smatra da ne postoji nijedan konkretan dokaz protiv njega. Da je imao namjeru objaviti snimku, pustio bi ih sve. Tvrdio je i da su one puštene s mobitela J. M.

- Da je Tini zaista bilo loše i da se ničega nije sjećala, ne bi iduće jutro otišla s nama na kavu i pozvala nas na ručak - tvrdi Domagoj.

Nakon što su snimke izašle u javnost, počeo je dobivati prijetnje, a propalo mu je i nekoliko nogometnih transfera.

M. K., kod kojega je policija pronašla i zaplijenila mobitel, istražiteljima je ispričao da je u travnju ili svibnju 2015. htio kupiti mobitel i da mu je Domagoj prodao iPhone 6 za oko 3000 kuna. Tvrdi da nije uspio otvoriti mobitel ni pregledati njegov sadržaj jer je bio šifriran, a Domagoj mu nije otkrio šifru. Kupio ga je nekoliko dana prije ili poslije nego što se snimka pojavila na portalima. Inače, Domagoju ovo nije prvi sukob sa zakonom. Još je u travnju 2012. pravomoćno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, uvjetno na tri godine zbog ucjene. Osim toga, u drugom je slučaju optužen da je potkradao roditelje tadašnje djevojke i da im je od studenog 2014. do travnja 2015. godine ukrao Rolex i 170.000 kuna gotovine.     

Svi četvero su pili alkohol

Kritične zgode početkom 2014. godine nazvao me Domagoj R. (24). Kad sam se našla s njim, bio je u društvu s J. L. i D. Z. Svi četvero smo konzumirali više vrsta alkohola. Što se točno dogodilo ne sjećam se jer sam bila u alkoholiziranom stanju.  

Probudila se dezorijentirana

Kad sam se sljedeće jutro probudila u tom stanu, tamo su još bili i Domagoj R., D. Z. te J. L. Već tada mi nije bilo jasno što se dogodilo prethodne noći. Kad sam se probudila, osjećala sam nelagodu s obzirom na to da sam intuitivno osjećala da nešto ne valja, no nisam znala što.     

Tražila ga je da joj pokaže mobitel

Pretpostavljam da mi je videosnimkom, koju je sačinio i distribuirao na moju štetu, htio nauditi s obzirom na to da sam javna osoba. Iako se ne sjećam događaja od prethodne noći, sjećam se da sam sljedećeg jutra pokušala od Domagoja dobiti njegov mobitel, no on mi ga nije htio dati.     

Prijatelji joj javili za eksplicitnu snimku     

Krajem svibnja ili početkom lipnja 2015. godine prijatelji su mi rekli da moja eksplicitna snimka s J. L. i D. Z. kruži WhatsAppom, a kasnije i internetskim portalima.     

Nisu ostali u kontaktu

Nakon kobnog događaja Domagoja sam vidjela još svega nekoliko puta, međutim, kako mi je njegovo ponašanje bilo čudno, odnosno osjećala sam da tu nešto ne štima, prekinula sam komunikaciju s njim.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 488
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina