Obavijesti

News

Komentari 169

"Tomislav je dobar i inače ne pije, zašto je cure vozio pijan?"

"Tomislav je dobar i inače ne pije, zašto je cure vozio pijan?"
5

Djevojčicama, kako doznajemo od mještana sela Milanlug i Čaglin, gdje su živjele, subotnji odlazak u grad bilo je ujedno prvi put da su otišle u noćni izlazak...

VIDEO

Zbog smrti Sare J. (15) i Sare P. (15), koje su poginule u teškoj prometnoj nesreći u noći na nedjelju u mjestu Resnik kraj Pleternice, načelnik općine Čaglin Dalibor Bardač proglasio je Dan žalosti za 31. kolovoza.

Bio je to njihov prvi noćni izlazak

Djevojčicama, kako doznajemo od mještana sela Milanlug i Čaglin, gdje su živjele, subotnji odlazak u grad bilo je ujedno prvi put da su otišle u noćni izlazak. Sa sobom su ih poveli sestra Sare J., Matea (20), i njen dečko Tomislav B. (22).

- Djevojčice su često spavale jedna kod druge, a pogotovo sad na školskim praznicima, kad su svaki slobodan trenutak provodile zajedno. Sara P. te kobne subote molila je roditelje da je puste da izađe s prijateljicom i njenom sestrom. Rekla je da će nakon grada prespavati kod nje kao mnogo puta ranije. Na kraju su joj udovoljili i pustili je da ide s njima. Obitelj je shrvana. Najteže je majci. Svi suosjećamo s njima – u jednom dahu pričaju nam mještani Milanluga, u kojem još ne mogu vjerovati da vesela i nasmijana Sara, kakva je uvijek bila, više nije s njima.

Kako kažu, djevojkama su roditelji nedavno kupili udžbenike i pribor za novu školsku godinu i obje su se veselile druženju s kolegama.

Voljele su školu i bile odlične učenice. U slobodno vrijeme obožavale su vožnje biciklom, odlaske u prirodu, a voljele su ples i odbojku.

Tomislav je obožavao malenu Saru

U kobnoj prometnoj nesreći u kojoj je Tomislav B. (22) s 1,35 promila alkohola izletio Volkswagen Passatom s ceste i zabio se u betonski stup javne rasvjete djevojke su ispale iz vozila i poginule na mjestu. Nikome u njihovim rodnim selima nije jasno zbog čega je Tomislav, koji inače, kako tvrde, ne pije, sjeo pijan za volan.

- Stvarno se radi o predobrom i marljivom dečku iz susjednog sela Ruševo. Obožavao je malenu Saru J. jer je s njenom sestrom već više godina u vezi. U njenoj obitelji vole ga od prvog trena. Njemu je zasigurno najteže, kao i Matei. Molimo se za sve njih – kažu mještani u općini Čaglin, u čijem sastavu je Milanlug. U samom Čaglinu i rodnoj ulici Sare P. gotovo nitko nema snage za razgovor.

Pokop djevojčica u srijedu

- Bol je prevelika. Čuju se samo jecaji i plač. Nitko ne vjeruje da ih više nećemo vidjeti zajedno na ulici – kažu stanovnici. Djevojčice će pokopati u srijedu u 15 sati na mjesnom groblju u Čaglinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...