Obavijesti

News

Komentari 64

Tragedija: Kćer utopio u kadi, ubio dva psa pa se onda objesio

Tragedija: Kćer utopio u kadi, ubio dva psa pa se onda objesio
3

Nakon što je ubio svoju mezimcu, Darren je ubio njihova dva psa, a potom se objesio. Tragedija je uslijedila samo nekoliko mjeseci nakon razvoda sa suprugom Nikki

VIDEO

Stotine ožalošćenih građana Wighta u Velikoj Britaniji došlo je odati počast ubijenoj šestogodišnjakinji koju je njezin otac utopio u kadi, a potom presudio i sebi.
 
Beživotno tijelo Keziah Flux-Edmonds, djevojčice koja je maštala da će biti princeza Elsa  iz Disneyjeva crtića 'Ledeno kraljevstvo', nađeno je uz tijelo oca Darrena (44) u njihovom domu.
 
Nakon što je ubio svoju mezimcu, Darren je ubio njihova dva psa, a potom se objesio. Tragedija je uslijedila samo nekoliko mjeseci nakon razvoda sa suprugom Nikki (48) s kojom je bio u braku 12 godina. Njihova tijela pronašla je majka djevojčica i bivša supruga Nikki nakon što se vratila s posla.
 
Djevojčica je hitno prebačena u bolnicu, ali nije joj bilo spasa. Ispred obiteljske kuće brojni građani ostavljaju cvijeće, svijeće i poruke s posljednjim pozdravima djevojčici, javlja Daily Mail.
 
 
- Počivaj u miru mali anđele. Nedostajat ćeš mi, šaljem ti ljubav - napisala je učiteljica Atwell opraštajući se od Keziah.
 
Jedan od susjeda, čiji je sin išao s Keziah u školu, kaže kako su svi šokirani smrću oca i kćeri.
 
- Moj sin je išao s Keziah u školu, bili su prijatelji. Nisam htio, ali morao sam mu reći što se dogodilo. Bio je potpuno slomljen. Rasplakao se i kazao mi da ne želi ići u školu jer nje više neće biti tamo - rekao je susjed.
 
- Keziah je bila tako draga curica, obožavala je Disney. Stalno je nosila haljinice i pretvarala se da je princeza Elsa. Srce mi se slala pri pomisli da je više nikad neću vidjeti - dodaje.
 
Brak Nikki i Darrena propao je ranije ove godine, a djevojčica je nakon toga živjela s majkom. Darren je često u svojim Facebook statusima komentirao rastavu, a u jednom od njih je poručio:
 
- Bože, toliko me boli srce. Ja ne znam što mi treba, ali ti sigurno znaš. Molim te, pomozi mi - napisao je.
 
U jednoj drugoj poruci objavio je:
 
- U nekom trenutku shvatiš  da će neki ljudi zauvijek ostati u tvom srcu, ali ne i u životu - poručio je.
 
Susjed je za medije kazao da je majka Nikki uvijek bila u žurbi  i s mobitelom u ruci, a oca nije vidio mjeseci. Opisuje ga kao povučenu osobu koja je većinu vremena provodila u kući.
 
- Nisu izgledali kao problematična obitelj. Bili su tako dragi, još uvijek sam u šoku i pokušavam shvatiti što se dogodilo - kazao je.
 
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa