Obavijesti

News

Komentari 116

Troje mladića ozlijeđeno: Auto se potpuno raspao pri udarcu

Troje mladića ozlijeđeno: Auto se potpuno raspao pri udarcu
4

Na županijskoj cesti 4202 Slavonski Brod-Vrpolje kod Vranovaca u prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 17-godišnji suvozač, a vozač (19) i suputnik(20) lakše su ozlijeđeni

VIDEO

U ponedjeljak kasno navečer, oko 23,40 sati, na dionici županijske ceste 4202 Slavonski Brod-Vrpolje u Vranovcima kod Slavonskog Broda u prometnoj nesreći teže je ozlijeđen mladić (17), a vozač (19) Fiat Brave i suputnik (20) lakše su ozlijeđeni. Automobil se doslovce raspao prilikom udara u "prag" kolnog ulaza, ali na sreću nitko od ozlijeđenih nije životno ugrožen.  

Osobnim automobilom "Fiat Brava" slavonskobrodskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola (0,26 promila) kao mladi vozač upravljao je 19-godišnjak iz Slavonskog Broda, s njom u vozilu kao putnici nalazili su se 17-godišnjak, kao suvozač, iz Slavonskog Broda i 20-godišnjak iz Tomice, na stražnjem sjedalu. Vozač i putnik na stražnjem sjedalu nisu bili vezani sigurnosnim pojasom. 

Automobil se kretao kolnikom kroz Vranovce i prilikom ulaska u lijevi zavoj zbog neprilagođene brzine mokrog kolnika vozač je po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad upravljačem  vozila, prešao na lijevu prometnu traku te u zanošenju sletio preko travnate bankine u odvodni kanal i desnim dijelom automobila udario u rub betonskog kolnog ulaza. Tom prilikom je zbog jačine udara došlo do razdvajanja prednjeg od stražnjeg djela vozila. Prednji dio vozila se zaustavio na sjevernoj prometnoj traci, a stražnji dio automobila u kojem su se nalazili vozač i putnici u nekontroliranom kretanju po travnatoj površini prednjim dijelom udario je u južno pročelje kuće kbr.19., gdje se i zaustavio, dok je otpali poklopac prtljažnika udario u južno pročelje susjedne kuće.

U ovoj prometnoj nesreći teže je ozlijeđen suvozač, nasreću samo s prijelomom potkoljenice, dok su vozač i putnik na stražnjem sjedalu zadobili lakše tjelesne ozljede. Policija će protiv vozača Državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.