Obavijesti

News

Komentari 10

Trošio novac tvrtke: Osuđen bivši direktor Radio Stubice

Trošio novac tvrtke: Osuđen bivši direktor Radio Stubice
1

Bivši direktor Radio Stubice Zlatko Bunčec nepravomoćno je osuđen na godinu i 10 mjeseci zatvora jer je novcem tvrtke plaćao ljetovanja sebi, obitelji i prijateljima...

VIDEO

Bivši direktor Radio Stubice Zlatko Bunčec nepravomoćno je osuđen na godinu i 10 mjeseci zatvora jer je novcem tvrtke plaćao ljetovanja sebi, obitelji i prijateljima, a novac radija trošio je i na servis za privatna vozila te je lažno upisivao broj prijeđenih kilometara pa si je i za to plaćao troškove. 

Bunčec je također, nakon što je smijenjen s mjesta direktora, s radnog mjesta odnio tehničku robu vrijednu 15.000 kuna.

Sudac Županijskog suda u Zagrebu Ratko Šćekić presudio je kako će Bunčec pola kazne provesti u zatvoru, a drugih 11 mjeseci će biti na uvjetnoj kazni s rokom kušnje od tri godine. Po pravomoćnosti presude Bunčec mora državi vratiti 243.972 kuna te platiti 12.703 kuna troškova postupka.

Sudac je kao olakotne okolnosti kod izricanje presude cijenio Bunčecovu raniju neosuđivanost, djelomično priznanje, činjenicu da mu je narušeno zdravlje i da je otac dvoje maloljetne djece. 

Otegotnom okolnošću smatrao je pak činjenicu da je novce Radio Stubice za svoje, potrebe obitelji i prijatelja nezakonito trošio gotovo četiri godine – od 1. siječnja 2007. do 29. prosinca 2010., te da do danas nije nadoknadio niti dio štete.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.