Obavijesti

News

Komentari 399

Trudnu suprugu Ivana Tepeša je u županiji zaposlio HSS?

Trudnu suprugu Ivana Tepeša je u županiji zaposlio  HSS?
1

Supruga je planirala odraditi do ožujka, ali je zbog visoke trudnoće uzela porodiljni već u veljači. Ne mogu vjerovati da se tako pokušava insinuirati, kazao je Tepeš

VIDEO

Supruga potpredsjednika Sabora Ivana Tepeša (HSP-AS) dobila je posao u Zagrebačkoj županiji koji kontrolira koalicijski partner HSS, ali je odmah uzela bolovanje zbog rizične trudnoće.

Iz Zagrebačke županije smo dobili takvu informaciju, a naš izvor sugerira da se vjerojatno radi o političkom zapošljavanju supruge Višnje kojim je župan Stjepan Kožić (HSS) pomogao čelniku stranke koalicijskog partnera.

Međutim, Ivan Tepeš je zgrožen takvim optužbama. On je i u imovinskoj kartici naveo da mu supruga radi od kolovoza 2014. godine u Zagrebačkoj županiji.

- Bila je zaposlena na određeno. U listopadu je bio natječaj na kojem je ona prošla, međutim sav izbor se otegao jer su morali proći svi žalbeni rokovi. Na neodređeno vrijeme je zaposlena u siječnju. Supruga je planirala odraditi do 1. ožujka, ali je zbog visokog stupnja trudnoće uzela porodiljni već u veljači. Ne mogu vjerovati da se tako pokušava insinuirati. Pa zar netko ne može biti trudan? - kaže nam Tepeš. 

Supruga Višnja bi trebala roditi sinčića u drugoj polovici ožujka.

Ivan i Višnja su se vjenčali sredinom listopada. On nam je potvrdio da je sa srednjom stručnom spremom radila kao tajnica u Uredu Zagrebačke županije u Velikoj Gorici i na to mjesto je zaposlena na neodređeno vrijeme. U imovinskoj kartici je naveo da mu je supruga primala mjesečnu plaću u Zagrebačkoj županiji od 5.188 kuna neto. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 399
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'
KAOS U ZAGREBU

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'

ZAGREB - Više mladih sudjelovalo je u lakšoj prometnoj nesreći sa skupocjenim BMW-om M2 oko 18:30 sati na Zagrebačkoj aveniji. Kako javlja naša čitateljica, vozač je nakon nesreće skinuo registrarske oznake na kojima piše 'ZG WANTED', a dodaje i da mu je odletjela desna stražnja guma. "Ugrozio je ostale sudionike u prometu u skupocjenom autu", kaže nam. Iz policije su nam potvrdili kako imaju informacija o nesreći, te kako nema ozlijeđenih osoba nego je nastala materijalna šteta.
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...