Obavijesti

News

Komentari 124

Trump o djevojčici (10): 'Za 10 godina ona će mi biti djevojka'

Trump o djevojčici (10): 'Za 10 godina ona će mi biti djevojka'
1

Internetom se u četvrtak proširila snimka iz 1992. na kojoj, tada 46-godišnji Trump, za 10-godišnju djevojčicu kaže: - Pogledaj ju, ona će mi za 10 godina biti cura. Možeš li vjeorvati?!...

VIDEO

Donald Trump ovih dana niže skandale dok mu popularnost nezaustavljivo pada i to nepunih mjesec dana prije predsjedničkih izbora. Internetom se u četvrtak proširila snimka iz 1992. na kojoj, tada 46-godišnji Trump, za 10-godišnju djevojčicu kaže:

- Pogledaj ju, ona će mi za 10 godina biti cura. Možeš li vjerovati?!

Video je nastao na snimanju božićnog izdanja emisije Entertainment Tonight , a objavio ga je CBS News. Riječ je o samo jednoj u nizu situacija u kojoj Trump izgovara neprilične komentare o ženama.

U vrijeme kad je nastala posljednja kompromitirajuća snimka, Trump je bio razveden od svoje prve supruge Ivanke i viđao se sa svojom drugom ženom Marlom Maples. Trump na video upita djevojčicu:

- Ideš li gore pokretnim stepenicama?

Ona mu odgovara:

- Da

Nakon toga Trump izgovara spornu rečenicu o tome da će mi djevojčica za 10 godina biti djevojka. 

'Trump nas je neprimjereno dirao'

Novi skandal za Trumpa stigao je nepunih tjedan dana nakon što su se u javnosti pojavile snimke u kojemu je na vulgaran način govorio o ženama. 

I to nije sve, nakon toga dvije su ga žene optužile za neprimjereno diranje što je njegov glasnogovornik nazvao izmišljotinom. 

Jedna od žena, Jessica Leeds, ispričala je kako ju je Trump uhvatio za grudi i pokušao staviti ruku pod suknju prilikom leta u zrakoplovu za New York 1980. godine, dok je druga žena, Rachel Crooks, opisala kako ju je Trump 2005. poljubio u usta kod dizala u Trump Toweru na Manhattanu, gdje je radila kao recepcionarka u tvrtki za nekretnine.

Iz Trampovog stožera zanijekali su te tvrdnje rekavši kako je cijeli članak fikcija, te da je The New York Times objavio klevete koje poprimaju osobine koordiniranog atentata na Trumpa.

Rejting pao na 41 posto

Posljednji skandali naštetili su Trumpovom rejtingu. Prema posljednjem istraživanju, za njega bi glasovalo 41 posto Amerikanaca dok bi za Hillary Clinton svoj glas dalo njih 48 posto. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.