Obavijesti

News

U kina stiže dugoočekivani animirani film Angry Birds

U kina stiže dugoočekivani animirani film Angry Birds
5

Počela je pretprodaja kinoulaznica za dugoočekivani animirani super-hit koji je okupio najjaču glumačku ekipu! Najbrže kupce očekuju posebne Angry Birds naočale!

Još je točno tjedan dana ostalo do dolaska najvećeg animiranog super-hita godine! Riječ je o ANGRY BIRDS FILMU – snimljenom prema megapopularnoj franšizi video igara, a koji je u svojoj filmskoj verziji okupio najjaču glumačku ekipu do sada. Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Goran Navojec, Luka Bulić, Renata Sabljak, Boris Miholjević, Rambo Amadeus i Robert Ugrina predvode sjajnu postavu koja se okupila na sinkronizaciji dugoočekivanog animiranog spektakla koji će nam konačno otkriti zbog čega su ptice toliko bijesne. Film u domaća kina stiže u četvrtak, 12. svibnja, a ulaznice već danas možete naći u pretprodaji uz napomenu da najbrži koji ih kupe na kino blagajnama Cineplexxa i CineStara prije četvrtka, 12. svibnja na poklon dobivaju posebne Angry Birds naočale no požurite jer količine naočala su ograničene.

Luka Bulić snimio je ekskluzivnu pozdravnu poruku za sve buduće gledatelje i obožavatelje ANGRY BIRDS FILMA koju vam ovim putem donosimo, a predstavljamo vam i prvu dostupnu sinkroniziranu scenu iz ovog nadolazećeg super-hita. ANGRY BIRDS FILM snimljen je prema mega-popularnoj franšizi video igara nastaloj u prosincu 2009. godine, a koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na igraće konzole i osobna raučnala. Do kraja prošle godine zabilježeno je preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama što ju čini apsolutnim rekorderom u broju „downloada“ neke besplatne igre u povijesti. Sama igra nazvana je najvećim uspjehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije.

Osim u sinkroniziranoj, film ANGRY BIRDS u domaćim kinima prikazivat će se i u originalnoj verziji pa će tako svi oni koji to žele moći uživati i u glasovima američkih holivudskih zvijezda koji su posudili glasove Crvenom, Žutom, Bombi, Matildi i drugima predvođenih Jasonom Sudeikisom, Seanom Pennom,  Joshom Gadom, Dannyjem McBrideom, Peterom Dinklageom i mnogim drugima!

U filmu ANGRY BIRDS konačno ćemo otkriti zbog čega su ptice toliko bijesne. Radnja filma vodi nas na otok nastanjen isključivo sretnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Crveni (ptica s problematičnim temperamentom), ludi Žuti i nestabilni Bomba oduvijek su bili autsajderi. Ali kada otok posjete misteriozni zeleni prasci, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak otkriti zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo područje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.