Obavijesti

News

U Roses Designer Outletu od ove godine i Calvin Klein store

U Roses Designer Outletu od ove godine i Calvin Klein store
5

Centar s više od 150 najpoznatijih svjetskih marki po outlet cijenama otvara nove dućane i poprima novi izgled u 2017. godini

Posjet outlet gradiću popularan je način na koji kupci diljem svijeta umanjuju troškove kupovine vrhunskih brandova, a u Hrvatskoj je ovaj shopping koncept zaživio upravo u Roses Designer Outletu u Svetom Križu Začretje kod Krapine.

Unutar ulica koje okružuju šarena pročelja, vrtovi i šetališta nalaze se dućani s više od 150 najpoznatijih svjetskih marki po cijenama stalno sniženima od -30% do -70% među kojima su Nike Factory Store, adidas Outlet Store, Tommy Hilfiger, a od ove godine i Clavin Klein.

"Zbog uspješnog poslovanja zanimanje za najam prostora u centru i suradnju pokazuju mnogi vlasnici inozemnih brandova, a s postojećim zakupcima koji ostvaruju zavidne rezultate dogovaramo proširenje svojih dućana" - tumači smjer razvoja centra direktor Roman Rogović.

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju otvorio se prostor za dolazak novih brandova koje zanima outlet prodaja te se uz trenutnih 15.000 kvadrata u Rosesu pojavila potreba za dodatnim prostorima za najam. Proces proširenja centra započeo je u ljeto obnovom krovova i pročelja te uređenjem cvjetnjaka, a nastaviti će se izgradnjom dodatnih 8.000 prodajnih kvadrata. 

Kao jedini trgovački centar ove vrste u Hrvatskoj gdje se prodaje roba za zaliha, posebne outlet linije i roba preostala iz ranijih kolekcija, Roses Designer Outlet predstavlja posebnost u shopping kulturi koju je prepoznao veliki broj domaćih ali i stranih kupaca koji tijekom ljetnih mjeseci redovito posjećuju centar na putu prema moru i pri povratku u Euro zonu.

"Tijekom osam godina poslovanja prošli smo proces privikavanja kupaca na kupovinu u outletu. Vjerujemo da smo kod većine ispunili očekivanja jer među posjetiteljima bilježimo najveći broj kupaca koji se u Roses redovito vraćaju. Možda bismo ipak mogli reći da smo najviše radili na privikavanju naših zakupaca. Neke od njih smo uspješno uputili u principe outlet prodaje i oni danas u našem centru prosperiraju dok određeni broj zakupaca taj proces još uvijek prolazi" – objašnjava Rogović dodajući kako formiranje konkurencije na istoku Zagreba koju najavljuje IKEA smatra dodatnim poticajem za razvoj koji će u narednim godinama Roses Designer Outlet učiniti još boljim mjestom za najpovoljniju kupovinu vrhunskih svjetskih brandova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa