Obavijesti

News

Komentari 107

U stanu naišao na lopova pa ga zatočio dok nije došla policija

Najim T. (60) upao je u stan devetog kata zgrade u Novom Zagrebu. Ondje ga je zatekao podstanar i zatvorio ga. Po stanu je lopov šetao u podstanarovoj odjeći...

VIDEO

Hajde, izađi. Smiri se i nemoj raditi gluposti, ponavljali su policajci u utorak provalniku Najimu T. (60) u zagrebačkom Balotinu prilazu. Podstanar Ernest A. (46) zatekao ga je u stanu i podignuo uzbunu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

- Susjed je vidio pred vratima da gori svjetlo i bilo mu je čudno. Kad je ušao u stan, u njemu je bio neki krupni i sijedi čovjek. Na sebi je imao njegovu zelenu jaknu i počeli su se naguravati - ispričali su nam susjedi početak nesvakidašnje provale. Nakon žestokog hrvanja i nekoliko izmijenjenih udaraca, provalnik je navodno izvukao nož. Ernest je tu ustuknuo, no snašao se i pobjegao iz stana. Nije želio da mu provalnik pobjegne, pa je brzo zatvorio i zaključao vrata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bili smo u liftu kad smo čuli veliku buku. Kad smo stigli na deveti kat, susjed je izletio iz stana i grčevito držao kvaku. Tražio je da pozovemo policiju - ispričali su očevici.

Nisu imali mobitel uz sebe pa su držali vrata pod kotrolom dok je podstanar nazvao 192. Ubrzo su stigli temeljni policajci, no sad provalnik nije želio izaći. Njihove molbe nije poslušao. S obzirom na to da im je Ernest rekao kako mu je prijetio nožem, službenici su pozvali pojačanje. Uskoro su ulaz ispunili interventni policajci. Najim se i dalje bojao izaći. Stan je bio previsoko da bi izašao kroz prozor, pa je ulazna vrata zabarikadirao obližnjim ormarom. Čim je Ernest otključao bravu, udarili su nogom o vrata i srušili prepreku.

- Uspjeli su ući unutra i uloviti ga. Htio je i njima pobjeći, pa su ga morali srušiti na tlo i vezati lisicama - ispričali su uznemireni susjedi.

Scena ih je prepala jer inače u zgradi ljudi žive mirno i povučeno te nisu imali većih problema. Kod Najima su pronašli putovnicu BiH. Odvezli su ga u postaju na ispitivanje te je prenoćio u ćeliji. Ispitali su ga i u srijedu te ga smjestili kod pritvorskog nadzornika. Ondje će čekati ispitivanje u državnom odvjetništvu i mogući pritvor u istražnom zatvoru Remetinec.

Iz Caritasa Zagrebačke nadbiskupije potvrdili su nam provalu u svoj stan koji je dan u najam. Dodali su da je podstanar uspio zadržati provalnika, a osim nereda u stanu, jedina nastala šteta im je ona na ulaznim vratima nastala zbog “dvostruke” provale.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a