Obavijesti

News

Komentari 112

Opet crni vikend: Tri poginula i 14 ozlijeđenih u nesrećama

Opet crni vikend: Tri poginula i 14 ozlijeđenih u nesrećama
14

Na autocesti A3 poginuo je motociklist (28). Motociklist je poginuo i kod Otočca, a vozač automobila u nesreći na Dugom otoku u kojoj je ozlijeđeno još šest ljudi

VIDEO

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog teške prometne nesreće bio je prekinut promet između čvorova Sveta Nedelja i Bregana u smjeru graničnog prijelaza.

Naime, oko 4.45 sati između 2. i 3. kilometra autoceste A3 poginuo je motociklist (28). Iz još neutvrđenih razloga u motocikl je udario kombi koji se kretao u smjeru zapada. Motociklist je pao na kolnik nakon čega je na njega naletio auto bugarskih registarskih oznaka. Drugi putnik s motocikla prevezen je u KB Sestara milosrdnica. 

Nakon dovršetka očevida promet je normaliziran. 

Utrkivao se po Dugom otoku pa poginuo?

Vozač (25) je poginuo, a još šest putnika iz Renault Megana u vlasništvu njegovog oca (54) zatražilo je liječničku pomoć u bolnici. 

Društvo se vozilo državnom cestom između Velog rata i Božave na Dugom otoku oko pet sati u nedjelju, u povratku s noćnog provoda. Osim teško ozlijeđenog muškarca (41) i mladića (16) u autu su bila i dva mladića od 15 godina i jedan star 21 godinu, te 19-godišnja djevojka. 

Navodno se Megane sa sedam putnika utrkivao s još jednim vozilom, s nekoliko putnika. 

U pretjecanju su se dodirnuli retrovizorima, zbog čega je vozač Megana izgubio kontrolu nad volanom i sletio s ceste. 

- Nakon dijagnostike i obrade u kirurškoj ambulanti dvoje je zadržano na daljnjem liječenju na neurokirurškom odjelu zbog teških ozljeda glave i prsnoga koša. Riječ o muškarcima u dobi od 41 i 16 godina. Troje stradalih s lakim je ozljedama pušteno na kućnu njegu. Teže ozlijeđeni nisu u životnoj opasnosti i njihovo je stanje stabilno i trenutno su dobro - rekao je dežurni liječnik na Hitnom kirurškom prijemu dr.Robert Karlo.

Kod Otočca motociklist sletio s ceste i poginuo

Motociklist (20) iz Perušića poginuo je u noći sa subote na nedjelju u mjestu Čovići kraj Otočca. On se oko ponoći vozio neregistriranim motociklom i bez vozačke dozvole iz smjera Otočca prema Ličkom Lešću. Kod kružnog toka je zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika i poginuo. 

Troje ozlijeđenih kod Šibenika

U prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali D8 oko šest sati ozlijeđeni su vozač i dvoje putnika iz automobila Suzuki šibenskih registarskih oznaka. Svi su prevezeni u šibensku bolnicu, a još se ne zna težina njihovih ozljeda.

Policijski očevid je u tijeku, nakon čega će se znati više detalja nesreće, a kako doznajemo uzrok je najvjerojatnije prevelika brzina. 

Četvero ozlijeđenih u sudaru dva auta kod Moščeničke Drage

U prometnoj nesreći u nedjelji oko 8.50 sati između Mošćeničke Drage i Brstove kraj Brseča ozlijeđeno je četvero ljudi koje su prevezene u riječku bolnicu, potvrdili su iz PU primorsko-goranske.

Sudarila su se dva auta riječkih i slovenskih tablica. Promet je sat vremena bio u prekidu.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)