Obavijesti

News

Komentari 60

Ubio 14 prostitutki? Nakon što je umro, u garaži pronašli nogu

Ubio 14 prostitutki? Nakon što je umro, u garaži pronašli nogu
1

Njemačka: Manfred Seel je bio uzoran član zajednice. Svirao je u bendu i živio za svoju suprugu i kćer. Nakon njegove smrti počele su se otkrivati strašne stvari

VIDEO

Manfred Seel (67), kraojbrazni arhitekt, vodio je, sumnja se, dvostruki život. Bio je voljeni otac i suprug. No nakon njegove smrti pokazalo se i da je bio serijski ubojica. Njegova je kći u garaži našla dijelove leša.

Bio je omiljen u društvu

Manfred Seel je bio omiljen u njemačkom Taunusu. Svirao je klarinet i saksofon u bendu. Svi su ga smatrali, sve do njegove smrti u kolovozu 2014. godine, pristojnim i nenametljivim čovjekom. Sve do dana kada je njegova kći htjela rasčistiti garažu pokojnog oca koji je umro od raka. Tamo je pronašla leš prostitutke.

Ubio i dijete?

Nakon dvije godine istrage, istražitelji vjeruju da je Seel bio masovni ubojica i da je ubio čak 14 prostitutki. Kći je u rujnu 2014. godine u garaži koju je njezin otac unajmio, između sjekira, pila i smeća našla dvije plastične kante s crnim poklopcima. Otvorila ih je. Iz njih je izašao strašan smrad, a kći je vidjela stopalo i potkoljenicu.

Policija je objavila da istražuje još četiri slična ubojstva na području Frankfurta, ali sumnjaju i da ih je bilopuno više. Tijelo Gisele Singh (36) pronašao je berač gljiva 1991. godine ispod hrpe granja. Torzo Dominique Monrose (32) pronađen je 1993. godine u vreći za smeće pored autoceste. Njezinu glavu dosad nisu pronašli. Policija vjeruje da Seela može povezati i s dva ubojstva iz 1971. godine. Također sumnjaju da bi mogao biti odgovoran i za ubojstvo Tristana Brübacha (13) čije je mrtvo tijelo pronađeno 1998. u tunelu. 


Bild piše da su na spomenutom području pronađeno još devet mrtvih prostitutki koje su ubijene na sličan način. Istražitelji su zaključili da je riječ o serijskom ubojici koji je volio skupljati "trofeje". Naime, svim su žrtvama odrezani neki dijelovi tijela koje je ubojica zadržao. 

Volio je ženu i kćer

Prijatelji kažu da su u Manfredovom životu bile dvije žene, supruga i kći. Kažu da ih je jako volio i patio je nakon što mu je žena umrla pola godine prije njega. Znali su ga kao čovjeka koji je bio vjeran ženi i koji je poslije glazbene probe odlazio piti pivo. No susjed je rekao da nitko nije smio u Seelov podrum, čak ni njegova supruga. Susjed Erich B. (71) tvrdi da ga je Seel jednom odvezao u Frankfurt kako bi "gledali žene". Nakon što je kći našla ostatke žene u kanti, policija je pretražila kuću, ali ništa nisu našli. Policija vjeruje da je Seel imao još jedno, zasad neotkriveno skrovište gdje je ostavljao dijelove leševa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke