Obavijesti

News

Komentari 134

Ubio je ženu dok su mala djeca spavala, a onda pucao i u sebe

Ubio je ženu dok su mala djeca spavala, a onda pucao i u sebe
6

Iz još nerazjašnjenih okolnosti Josip Marušić (60) pištoljem je usmrtio ženu Sandru u Zagrebu. Pucao je i u sebe, te preminuo u bolnici. Djeca su bila na katu

VIDEO

Nakon žestoke svađe sa ženom Sandrom (47), Josip Marušić (60) izvadio je pištolj i ubio je. Odmah potom oružje je uperio u sebe i pucao u kući u zagrebačkom naselju Petruševec.

Pucnjavu su čuli ostali ukućani koji su im odmah pokušali pomoći. Dojurili su i podstanari te su odmah zvali liječnike i policiju. Sandra nije davala znakove života. Hitna pomoć je brzo stigla te su Josipa pokušali odvesti do Kliničko-bolničkog centra Zagreb. Cijelo vrijeme borili su se za život muškarca, no on je ubrzo preminuo u bolnici. Njegovo tijelo nije izdržalo do hitne operacije. Policajci su brzo okružili kuću i blokirali promet u ulici u kojoj je obitelj živjela. Neslužbeno doznajemo da je u kući tijekom pucnjave bilo njihovo dvoje maloljetne djece.

Spavali su na katu kuće i probudili se nakon cijelog kaosa. S njima je tijekom cijele subote bila i socijalna radnica. Tek treba odlučiti hoće li ih dodijeliti na skrb ostatku obitelji koja je mnogobrojna. Naime, Josipu je ovo bio drugi, a Sandri treći brak. Iz svih tih zajednica ostalo je osmero djece. Najstariji sin cijelo je jutro neutješno stajao u dvorištu. Nije imao snage ništa komentirati. Policijski očevid potrajao je do kasnog popodneva. Tijekom ispitivanja članovima obitelji je pozlilo pa je morala ponovno intervenirati Hitna pomoć.

Do obiteljske kuće došlo je i mnogo rođaka. Za tragediju su čuli na radiju te su u nevjerici dojurili do Petruševca.

- Ne možemo vjerovati da se nešto takvo odvijalo u kući. Ne znam otkud uopće Josipu pištolj. Bili su skladni - rekla nam je jedina članica obitelji.

Policija je nije htjela pustiti u dvorište kuće, kao ni ostale bližnje. Za Josipa su rekli da je bio u mirovini. Cijeli život radio je u vojsci, a potom se odlučio posvetiti obitelji. U slobodno vrijeme obrađivao je vrt te pokušao nešto zaraditi od popravljanja i prodaje automobila. Dio kuće je iznajmljivao podstanarima. Za Sandru kažu da je jedno vrijeme radila kao čistačica. Zajedno su brinuli o djeci, od kojih je najmlađe tek trebalo krenuti u školu. Susjedi su zgranuti ubojstvom i samoubojstvom.

- Iako živimo u blizini, nismo čuli nikakve pucnjeve. Kad smo se probudili, vidjeli smo kola Hitne pomoći ispred kuće te smo mislili da je nekome od susjeda pozlilo. Oni su odjurili pa je stigla policija - kažu nam šokirani mještani Petruševca. S obitelji Marušić nisu imali nikakvih razmirica i često su se družili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca