Obavijesti

News

Komentari 33

Ubojica djece kupovao fetiše, seksao se s dječjim lutkama...

Ubojica djece kupovao fetiše, seksao se s dječjim lutkama...
4

Njemačka: Silviju S. (33) sude zbog ubojstva Mohameda (4) i Eliasa (6). Na suđenju su svjedočili policajci koji su u njegovom stanu našli lutke, lance, lisice, uznemirujuće poruke...

VIDEO

Kod Silvija S. (33) kojem sude za ubojstva Mohameda (4) i Eliasa (6), policija je pronašla poruke, dječje glave i tijela izrezana iz novina i časopisa, fetiše, maske, dječje lutke te kamere i snimke seksa s lutkama.

O tome su na suđenju monstrumu u utorak u njemačkom Potsdamu svjedočili policajci. Policajka Annika D. (36) je rekla na sudu da su u stanu ubojice pronašli poruke: "Vezanje djece", "Djevojčice, dječaci, nož", "Zaplijepiti usta", "Napiti dijete" i sl. Policijska službenica Grit H. (47) rekla je da su u stanu ubojice pronašli hrpu smeća. 

- Pretražili smo je milimetar po milimetar. Pronašli smo puno tijela dijece, glava djevojčica i tijela dječaka koje je optuženi izrezao iz novina i časopisa - rekla je Grit H. Istražitelji su saznali da je Silvio od 2013. do 2015. godine na Ebayu kupovao dječje lutke, odjeću za princeze, kostim u obliku tigra, maske od lateksa, maske od kože, kamere, uređaj kojim se vidi po noći, različite fetiše, lisice, remenje i sl. Policija je našla i snimke kako se Silvio u krevetu zadovoljava s dječjom lutkom. 

Silvio S. je, podsjetimo, 1. listopada prošle godine oteo Mohameda (4) dok je bio u socijalnom uredu s majkom.

Kamere su kasnije snimile otmičara kako s Mohamedom šeće u Berlinu. Silvio je priznao policiji da je Mohameda ubio naredni dan 2. listopada. Silvio je priznao da je dječaka u svojem stanu više puta seksualno zlostavljao te da je onda zadavio remenom jer je dječak plakao i išao mu na živce. Također, Silvio je rekao da se bojao da će ga pronaći dječakovi roditelji i policija pa se htio riješiti svjedoka. Silvio im je nakon privođenja rekao i da je ubio Eliasa (6). Elias je nestao 8. srpnja prošle godine s igrališta ispred stana svojih roditelja. Policija je kasnije istraživala i da li je Silvio bio povezan s nestankom male Inge, ali za to dosad nisu našli dokaze, piše Bild. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.