Obavijesti

News

Komentari 64

Ubrizgao joj cement u obraze: Izvade li ga, lice će se raspasti

Ubrizgao joj cement u obraze: Izvade li ga, lice će se raspasti
1

SAD: Rajee Narinesingh je žrtva lažnog liječnika koji joj je lice unakazio cementom i brtvilom. Rajee traži pomoć liječnika no oni je odbijaju jer se boje da bi joj operacija uništila lice

VIDEO

Transseksualka Rajee Narinesingh (48) s Floride kojoj je lice uništeno injekcijama cementa i brtvila moli liječnike da joj uklone kvržice ispod kože. No oni su to prošle godine odbili te su je upozorili da bi joj se lice, ako to naprave, moglo raspasti. Sada se vratila liječnicima i zamolila ih opet da joj spase lice.  

- Dali smo zakletvu da ćemo ljudima pomagati. Rajee nikada nije ponuđena operacija zbog rizika i potencijalne opasnosti - rekao je liječnik Terry Dubrow.

Rajee je bila među prvim žrtvama lažnog liječnika i transvestita Oneala Rona Morrisa koji je izvodio ilegalne plastične operacije i koristio supstance kao što su superljepilo, mineralna ulja i sredstvo Fix-a-Flatz za pumpanje guma. Liječnik je ženi supstance ubrizgavao u usnice, obraze, bradu i bokove još 2005. godine. Otišla je kod njega jer nije imala novca da ode kod licenciranog plastičnog kirurga. Lice joj se unakazilo i postalo je tvrdo kao stijena. Rajnee se u početku sramila prijaviti sve vlastima.

Godine 2012. liječnici su joj lice tretirali laserom i injekcijama i bilo joj je malo bolje. No nadala se da će joj liječnici 2015. konačno ukloniti sve kvržice iz lica. Obratila se liječnicima Terryju Dubrowu i Paulu Nassifu, ali su ju oni odbili jer vjeruju da je za nju sigurnije da joj lice ostane kakvo je. Ove im se godine opet obratila za pomoć. Oni su opet vrlo skeptični i boje se da bi joj operacija mogla štetiti. Ipak obavili su konzultacije i obećali da će razmotriti operaciju, piše Daily Mail.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.