Obavijesti

News

Komentari 8

Ugradio silikone u grudi: Nosio ih 20 godina, a sad mu je dosta

Ugradio silikone u grudi: Nosio ih 20 godina, a sad mu je dosta
1

Kanada: Brian Zembic je ugradio grudi 1996. nakon što mu je prijatelj u okladi ponudio 100.000 dolara. Novac za operaciju je dobio na igri. No sada mu je grudi ipak dosta

VIDEO

Brian Zembic (55) iz Kanade koji si je 1996. dao napraviti grudi nakon oklade s prijateljem, sada ih želi ukloniti.

Kockar i mađioničar se u utorak navečer posjavio u epizodi realityja "E!". Zembic se nada da će mu kirurzi iz Los Angelesa Terry Dubrow i Paul Nassif ukloniti silikone. Brian je u emisiji ponosno pokazao svoje, kako kaže "100.000 dolara vrijedne grudi". Ispričao je da je živio mjesecima u kupaonici svojeg prijatelja, da je tjedan dana spavao pod mostom dok mu je oko zgloba bilo omotano 10.000 dolara, a sve su to bile "posljedice" oklada.

- Bio sam oko 1996. godine s dvojicom prijatelja i djevojkom jednog od njih u restoranu u Europi. Djevojka se hvalila svojim grudima i rekao sam prijatelju da ja imam takve grudi dobio bih isto toliko pažnje kao i ona. Prijatelj je onda došao s 100.000 dolara i rekao je da se u toliko kladi u moje grudi - kaže Brian. Poznavao je plastičnog kirurga u New Yorku koji je također bio kockar pa je otišao k njemu. 

- Dao sam mu novac i rekao da je to za grudi. On me samo pitao da li je to bila oklada - kaže Brian. Brian koji ima kći Miku (16) kaže kako je ugradnju silikona platio s 5000 dolara koje je dobio u igri.  

- Kako bih ispunio okladu morao sam ih nositi godinu dana. Onda mi se javio drugi prijatelj koji je rekao da će kupiti moju okladu za 50.000 dolara - kaže Brian. No Brian je to odbio, zadržao je grudi godinu dana i tako dobio 100.000 dolara.

Svidjele su mu se pa ih je zadržao godinama. Ipak, sad se predomislio. 

- Sad mi ih je dosta, a neće odmoći mojoj sposobnosti da privučem djevojke - kaže Brian, piše Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.