Obavijesti

News

Komentari 146

Urlikali u mraku i plašili ljude: U Slavoniji priveli četiri klauna

Urlikali u mraku i plašili ljude: U Slavoniji priveli četiri klauna
1

Tri maloljetnika i 23-godišnjak u petak navečer su kod Donjeg Miholjca ispuštala neartikulirane zvukove po mjestu. Policija ih je uhvatila.Kažu da su se samo htjeli našaliti...

VIDEO

Baš kako se i nagađalo, iza euforije oko pojave klaunova po slavonskim parkovima i ulicama, stoje uglavnom stariji maloljetnici kojima je baš zabavno odjenuti se u klaunovska odijela, našminkati lica, staviti perike i tako plašiti ljude na ulici. 

Potvrdilo se to i uhićenjem šaljive četvorke koju je policija uspjela uhvatiti u Beničancima nedaleko Donjeg Miholjca. Tri maloljetnika (dvije djevojčice i jedan dječak) te jedan 24-godišnjak su se proteklog petka zabavljali na način da su se odjenuli kao klaunovi i hodali po selu ispuštajući neartikulirane zvukove plašili mještane i djecu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:45

"Dobili smo dojavu od mještana da se neki klaunovi pojavljuju na raznim mjestima u selu i uznemiravaju ljude. Policija ih je zatekla u selu tako zamaskirane. Kada su ih upitali zašto su se maskirali, rekli su da su se samo htjeli našaliti" kazao je Vlado Krznarić, glasnogovornik osječke PU dodajući kako su ovi šaljivi klauni evidentirani i protiv njih će biti podignuta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira. 

Sada im zabavljanje na tuđi račun neće više biti tako zanimljivo. Slične prijave dobiti će i svi oni drugi klaunovi koje policija uspije uhvatiti u zastrašivanju stanovništva. Takvih dojava osječka je policija do sada imala devet no, dolaskom na mjesto događaja nisu zatekli nikoga pa se ne može ni potrditi ni demantirati da su neki klaunovi doista bili na to području.  Policija i dalje poziva građane da svaku pojavu klaunova dojave na njihove brojeve jer je svako uznemiravanje građana takve vrste prekršajno kažnjivo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.